Νταλάρας, Βιτάλη, Γλυκερία: Για 3 ακόμα (μαγικές) παραστάσεις

Η Μουσική παράσταση του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκέριας στην σκηνή της Ιεράς Οδού συνεχίζει να μαγεύει και να αποσπά τις καλύτερες κριτικές και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού! Η παράσταση συνεχίζεται για 3 ακόμα Σάββατα, 14, 21 και 28 Μαρτίου

IMG 5566

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των παραστάσεων ο γιος του Τέως Βασιλιά Κωσταντίνου, Νικόλαος Γλυξμπουργκ , θέλησε να απολαύσει το πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας στην Ιερά Οδό σε μια από τις σπάνιες και επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις του το βράδυ του Σαββάτου. Την ιδια μέρα, την Ιερά Οδό επισκέφτηκε ο ηθοποιός Οθωνας Μεταξάς, ο Βαγγέλης Περρής με την παρέα του αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την καλή του φίλη και ηθοποιό Δήμητρα Παπαδοπούλου όπου επισκέφτηκαν στα καμαρίνια τους τρεις καλλιτέχνες για να τους συγχαρούν!

IMG 6310

IMG 6256

Ένα πρόγραμμα στημένο με αγάπη και πάθος! Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα! Ο καθένας με την προσωπική του ιστορία, την πείρα τους, την αγάπη τους για την τέχνη, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, μας χάρισαν απλόχερα βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

IMG 6140

IMG 5446

Τελευταίες Παραστάσεις: Σάββατο 14, 21 και 28 Μαρτίου

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.