Ξαφνική κόντρα ηθοποιών: «Ήταν απεργοσπάστης μας έφερνε σε ρήξη»

Απλώς ήταν απεργοσπάστης. Όταν το σωματείο έκανε απεργίες… ​Κόντρα στα καλά καθούμενα ξέσπασε στην ελληνική showbiz…

με τον Δημήτρη Πιατά να επικρίνει τον Παύλο Χαϊκάλη, σε δηλώσεις του για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, τόσο με την οικονομική κρίση, όσο και με τους πρόσφυγες.

«Όχι μόνο δεν δικαιώθηκα για την επιλογή μου να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πλέον αισθάνομαι ως αιχμάλωτος πολέμου που ψάχνει τα δικαιώματά του», είπε το πρωί της Παρασκευής, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο δημοφιλής ηθοποιός και συνέχισε: «δεν έχω ψευδαισθήσεις. Κατ΄ αρχάς, να σοβαρευτούμε λίγο ως Κράτος για να είμαι εγώ ο μη σοβαρός, αν μη τι άλλο. Πια δεν διοικούμε εμείς το Κράτος. Το Κράτος είναι άνωθεν, δηλαδή πια ελέγχεται, έχουμε δώσει τα κλειδιά της χώρας, άρα δεν υπάρχει ανεξάρτητη πολιτική».

Ο Δημήτρης Πιατάς δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον συνάδελφό του, Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος ενεπλάκη στην πολιτική και, μάλιστα, διετέλεσε υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων.

«Ο Χαϊκάλης απλώς ήταν απεργοσπάστης. Όταν το σωματείο έκανε απεργίες, οι οποίες, βεβαίως ήταν οργανωμένες -το καταλαβαίνετε από πού ήταν οργανωμένες- και έκλειναν τα θέατρα, περίοδο Χριστουγέννων και εορτών, αυτός τα κρατούσε ανοιχτά, με αποτέλεσμα να ερχόμαστε σε ρήξη εμείς και να είμαστε οι κακοί. Εμείς δεν είχαμε σχέση με όλη αυτή την ιστορία, αλλά έπρεπε, αν μη τι άλλο, να πειθαρχήσουμε στα κελεύσματα, διότι αν καταργηθούν και οι θεσμοί, αν τα καταργήσουμε όλα, τι νόημα έχουμε να υπάρχουμε πια;», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.