Ξεσηκώθηκαν οι φιλοζωικές. Όλη η αλήθεια για την «εκτέλεση» του κουταβιού στη Μηχανιώνα

Όταν κάποιοι κατήγγειλαν ότι ένα άγριο πίτ μπουλ δάγκωσε 9 άτομα και γι αυτό το πυροβόλησαν και το σκότωσαν, δεν περίμεναν ότι μια κάμερα ασφαλείας θα «μιλούσε» και θα κατέγραφε την αλήθεια.

Γιατί το «άγριο» πίτ μπούλ δεν ήταν παρά ένα κουτάβι. Γιατί το «άγριο» έπαιζε με τα μικρά παιδιά και …τρελάθηκε όταν κάποιοι το βασάνισαν με τον τρόπο τους.

Στη διάθεσή μας έχουμε την καταγγελία ενός αυτόπτη μάρτυρα. Το όνομα του το κρατάμε γιατί πρόκειται να καταθέσει μήνυση.

Τι έγινε λοιπόν . Μάθετε όλη την αλήθεια. Λέει λοιπόν ο κ. Αλέξανδρος Τ.

« Το βενζινάδικο βρίσκεται απέναντι από τη δουλειά μου. Βρίσκομαι στο δρόμο Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας. Κάποιοι προφανώς που δεν το ήθελαν το σκυλί στο σπίτι τους, το παράτησαν στο δρόμο. Πρόκειται για ένα κουτάβι πιτ μπουλ. Το άτυχο σκυλάκι – γιατί ήταν ακόμη κουταβάκι- βρήκε καταφύγιο κοντά στο βενζινάδικο. Κάποια στιγμή ο υπάλληλος θεώρησε παιχνίδι να του ρίχνει νερό με το πιεστικό μηχάνημα που πλένει τα αυτοκίνητα. Το σκυλάκι μέχρι τότε έπαιζε με παιδιά που σταματούσαν και του έδιναν λίγο φαγητό.

Ήταν φιλικότατο. Όμως όταν άρχισε να δέχεται με πίεση το νερό, το σκυλάκι νευρίασε. Και ποιος δεν θα νευρίαζε με αυτήν την τυραννία. Τότε το σκυλί του επιτέθηκε. Αλλά ήταν τόσο μικρό που δεν ήξερε καν να κλειδώνει τους σιαγώνες του. Αν ήταν μεγάλο σκυλί θα είχε τη γνώση αλλά και την δύναμη να δαγκώσει κλειδώνοντας τους σιαγώνες του. Γι αυτό δεν είπε κανένας δαγκωματιά παρά αμυχές. Κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία την αντιτρομοκρατική και η Αντιτρομοκρατική την… Πυροσβεστική.»

Έτσι καταλήγει χαριτολογώντας ο αυτόπτης μάρτυρας που είπε όλη την αλήθεια. Τώρα κάποια από τα «θύματα» με τις απλές εκδορές λένε «εντάξει δεν έγινε και τίποτα σοβαρό». Όμως το σκυλάκι εκτελέστηκε.

Να ξέρετε ότι οι φιλοζωικές οργανώσεις ξεσηκώθηκαν και δεν θα αφήσουν το θέμα να περάσει.

Τόσο ο υπάλληλος όσο και ο αστυνομικός θα βρεθούν απέναντι τους.

Πηγή: now24.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.