Οι ερωτήσεις της κ. Τόκα και η ένταση για το Μεγ. Ρέμα (βίντεο)

Ερωτήσεις πριν από την συζήτηση των εντός ημερησίας διάταξης θεμάτων υπέβαλε στο χθεσινό δ.σ η δημ. σύμβουλος κ. Αμαλία Τόκα.

Η κα Τόκα ρώτησε αρχικά για το στεγαστικό πρόβλημα που υπάρχει στο Γυμνάσιο – Λύκειο της Ραφήνας με τα τμήματα να αποτελούνται από τριάντα μαθητές και τα παιδιά να συσσωρεύονται μέσα στις τάξεις.

Απάντηση έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γ. Κοκκόλης λέγοντας ότι: «Έχουμε έρθει σε επαφή μαζί με την κα. Σκαμάρα και τον κ. Καλφαντή με τους διευθυντές των σχολείων και προσπαθούμε να βρούμε κάποια λειτουργική λύση. Χρήματα όμως θα υπάρξουν από την νέα χρονιά αφού για φέτος έχουν εξαντληθεί με τις επεμβάσεις που έχουμε κάνει στα σχολεία. Προσπαθούμε να το λύσουμε προσωρινά με την χρήση κάποιας αίθουσας που έχει το Γυμνάσιο και έχουμε έρθει και σε επαφή με τον σύλλογο γονέων».

Ο κ. Πιστικίδης πήρε τον λόγο μιλώντας για τον τρόπο που γίνονται οι εγγραφές όπως και για τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν πλέον που αναγκάζουν τους γονείς να γράφουν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία.

Οι επόμενες ερωτήσεις της κα. Τόκα που αφορούσαν την παραποίηση της απόφασης για την προστασία του Μεγ. Ρέματος Ραφήνας αλλά και την ονομασία των ρεμάτων δημιούργησε ένταση με τον αντιδήμαρχο κ. Μπουρνούς να της απαντά ότι συνεχίζει να λασπολογεί ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου όσο αφορά την απόφαση για το Μεγ. Ρέμα και τον κ. Καλφαντή να λέει ότι το θέμα θεωρείτε έχει τελειώσει τόσο για το δ.σ του δήμου όσο και για την Περιφέρεια.

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.