Οι Λαρισαίοι τραυματιοφορείς έγιναν θέμα στην Έλεν ντε Τζενέρις (βίντεο)

“That’s Gotta Hurt”. Ναι, το τραγελαφικό περιστατικό με τους τραυματιοφορείς του αγώνα Λάρισας – Εργοτέλη για τη δεύτερη κατηγορία, έγινε θέμα ακόμα και στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις αφού έκανε πρώτα τον γύρο του πλανήτη όλου.

Η ίδια η ντε Τζενέρις έκανε με το δικό της τρόπο την περιγραφή του περιστατικού, ενώ το κοινό δεν πίστευε στα μάτια του.

Η περιγραφή της Έλεν: “Βλέπουμε έναν τραυματισμένο παίκτη, ενώ οι άλλοι βιάζονται να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου γιατί κρατά καθυστερήσεις. Τα καταφέρνουν τελικά, ξεκινά το φορείο και άουτς… άουτς… αυτό πρέπει να πόνεσε. Αν δεν είχε τραυματιστεί προηγουμένως, τώρα σίγουρα τραυματίστηκε”.

Για του λόγου το αληθές:

Για την ιστορία, το παραπάνω συμβάν έγινε το περασμένο Σάββατο και έκτοτε έχει γίνει θέμα σε πολλά δίκτυα ανά την Ευρώπη. Guardian, Metro και Eurosport, Telegraph και τελειωμό δεν έχει.

Το “θύμα” της υπόθεσης, ήταν ο παίκτης Κουρής του Εργοτέλη ο οποίος δήλωσε:

“Δεν έκανα θέατρο. Χτύπησα, όχι σοβαρά, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ κατευθείαν. Αισθάνθηκα την ανάγκη να περιμένω τον φυσιοθεραπευτή. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο αρχηγός της Λάρισας, ο Μπανούσης, με τράβηξε από τη φανέλα και μου έλεγε να σηκωθώ, ότι από την αρχή κάναμε καθυστερήσεις και άλλα τέτοια πράγματα. Οι δύο κύριοι που μπήκαν ως τραυματιοφορείς δεν ξέρω με τι διαπίστευση ήταν στο γήπεδο.

Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Φανταστείτε πως έφτασαν πριν τους γιατρούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Με έπιασαν με το που ήρθαν, με έβριζαν. Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες”.

Πηγή: news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.