Οι μικροί της Τριγλίας στο τουρνουά Elite ποδοσφαίρου

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας θα πραγματοποιηθεί στις διακοπές του Πάσχα (6-7-8 Απριλίου) ένα τουρνουά (Festival) ακαδημιών, στημένο καθαρά σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με τα καλύτερα τμήματα από αρκετές ομάδες της Super League, της Football League και δύο πολύ αξιόλογων ακαδημιών.

Σκοπός της διοργάνωσης, είναι να καθιερωθεί ένα πραγματικό Festival ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών, εφάμιλλο αρκετών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το τουρνουά αυτό απευθύνεται στα ηλικιακά τμήματα ομάδων Junior, Παμπαίδων και Παίδων.

Τα τμήματα Παμπαίδων και Παίδων της Τριγλίας Ραφήνας, θα βρεθούν αντιμέτωπα με τα αντίστοιχα των ΠΑΟ, Ολυμπιακού, Απόλλων Σμύρνης, Πανιωνίου, Ατρομήτου Αθηνών, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Παναιτωλικού, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή, ΑΕ Λάρισας, Άρη Θεσσαλονίκης, Αγίου Νικολάου, Νέας Ιωνίας και ακαδημιών ποδοσφαίρου Βασίλη Λάκη και Γιάννη Παθιακάκη.

Η συμμετοχή στο εν λόγω τουρνουά αποτελεί πιστή δέσμευση των υπευθύνων των τμημάτων υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας, οι νεαροί αθλητές του συλλόγου να συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, να αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες από την συμμετοχή τους και να είναι όσο το δυνατόν έτοιμοι όταν ηλικιακά κληθούν, να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του συλλόγου ή να μεταγραφούν σε μία μεγαλύτερη ομάδα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο που ξεκίνησαν.

tournoua paiania2

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.