Οι LOST IN JAZZ την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 στις 9 μ.μ. στο ELIART

Την Τετάρτη 06.01.2016 (ανήμερα των Φώτων) στις 21:00, το θέατρο Eliart παρουσιάζει τους πιανίστες Γιώργο Κοντραφούρη και Αλέξανδρο Ορφανό στη μουσική παράσταση LOST IN JAZZ.

Οι διεθνώς καταξιωμένοι μουσικοί, σε ένα διάλογο με αφορμή έναν πίνακα ζωγραφικής που απεικονίζει τον Bill Evans, θα ανταλλάξουν ρόλους και θα αλληλοεπιδράσουν, χρησιμοποιώντας τα ηχοχρώματα του πιάνου και του Hammond.

Εμβληματική προσωπικότητα της σύγχρονης Jazz σκηνής πληθωρικός, γλαφυρός αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιώργος Κοντραφούρης, εσωστρεφής, εγκεφαλικός, με πλούσια μελωδική γραμμή και έντονα ρυθμική ιδιοσυγκρασία ο Αλέξανδρος Ορφανός, και οι δυο υπόσχονται να οδηγήσουν τους ακροατές σε μια μοναδική εμπειρία αυτοσχεδιασμού, μια ‘ιστορική’ μουσική συνάντηση.

O Μουσικός κύκλος LOST IN MUSIC/JAZZ ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014 στην Τσαγκαράδα, στον χώρο Τέχνης ‘Χαμένος Μονόκερως’ με συναυλίες Μουσικής Δωματίου και JAZZ με στόχο να διαδώσει το όραμα του Πολιτιστικού Τουρισμού και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συμμετείχαν διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες και σημαντικοί εκπρόσωποι της νέας γενιάς Ελλήνων μουσικών.

Οι Γιώργος Κοντραφούρης και Αλέξανδρος Ορφανός συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην σκηνή, στην τελευταία συναυλία του LOST IN JAZZ τον Αύγουστο του 2015.

Πριν και μετά την παράσταση θα προβληθεί οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναυλίες και τα workshops στο Πήλιο.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Βαφειάδου

Θέατρο Eliart
Κωνσταντινουπόλεως 127 Βοτανικός
Τηλ.: 210 3477677, http://www.eliarttheater.gr ,
e-mail: [email protected]
facebook: https://www.facebook.com/eliart.theater.page
Παραστάσεις: Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:00
Κρατήσεις εισιτηρίων: 210 3477677
Τιμή κατ’άτομο: 10 euro με ένα ποτήρι κρασί

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.