Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Τσάρλι Σιν πάσχει από τον ιό του AIDS

Πανικό προκαλούν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ένας από τους πιο γνωστούς πρωταγωνιστές του Hollywood, ο Τσάρλι Σιν, πάσχει εδώ και δύο χρόνια από AIDS και το κρατά κρυφό!

Αν και κατά καιρούς έχει απασχολήσει με την ταραχώδη ζωή του, αυτή τη φορά ο 50χρονος ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με το πιο σοβαρό από τα όσα έχουν γραφτεί για εκείνον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας RadarOnline, το οποίο αναπαράγεται ανά τον κόσμο, από το 2013 ο Τσάρλι είναι οροθετικός, ωστόσο, κρατά σιγήν ιχθύος καθώς φοβάται τις επιπτώσεις που θα έχει στη φήμη του.

«Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι δεν θα τον θυμούνται ως σπουδαίο ηθοποιό, αλλά ως κάποιον που κόλλησε τη νόσο», αναφέρει κοντινό του πρόσωπο και συνεχίζει: «βασανίζεται από τη σκέψη ότι η καλλιτεχνική ιδιοφυΐα του θα ξεχαστεί. Ανακοίνωσε την είδηση με βουρκωμένα μάτια στους φίλους του, αλλά ένιωσε ότι μια δημόσια παραδοχή θα κατέστρεφε τον ίδιο και τους θαυμαστές του».

Το δημοσίευμα τονίζει πως παραμένει άγνωστο το πώς ο ηθοποιός κόλλησε τον ιο του HIV, ωστόσο, επισημαίνει ότι η άτακτη ζωή του περιλαμβάνει χρήση ενέσιμων ναρκωτικών και σεξουαλικές επαφές με πόρνες!

Μέχρι στιγμής, ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος εκπρόσωπός του, έχουν σχολιάσει όσα γράφονται. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως, πριν από περίπου ένα χρόνο, η ίδια ιστοσελίδα φιλοξένησε ανάλογο δημοσίευμα, το οποίο οι εκπρόσωποι του Τσάρλι Σιν διέψευσαν.

Πηγή: madata.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.