Οταν συνέλαβαν τον Κόλιν Φάρελ για απόπειρα δολοφονίας

Παρά τρίχα γλίτωσε τη φυλακή ο Κόλιν Φάρελ όταν συνελήφθη από την αστυνομία για απόπειρα δολοφονίας.

«Με έσωσε η μαρτυρία ενός φίλου, ο οποίος κατέθεσε ότι την ώρα του… φόνου, κάναμε μαζί “έκσταση” σε ένα πάρτι στην άλλη άκρη της πόλης», εξομολογήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού παιχνιδιού τύπου «αλήθεια ή ψέματα» με παρουσιαστή τον Τζίμι Φάλον.

Ηταν το 1994 όταν ο Ιρλανδός ηθοποιός ανακρίθηκε από αστυνομικούς στο Σίδνεϊ ως ο πιθανότερος δράστης απόπειρας δολοφονίας, καθώς υπήρχε μεγάλη ομοιότητά του με τον αληθινό δράστη.

Ο Κόλιν Φάρελ βρισκόταν στο Σίδνεϊ κι ετοιμαζόταν να μεταφέρει τη μητέρα του στο αεροδρόμιο, όταν αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα γιατί είναι ύποπτος απόπειρας δολοφονίας. «Εκείνη τη νύχτα είχα ένα μπλακ άουτ, οπότε για μια στιγμή αναρωτήθηκα: Μήπως πράγματι το έκανα εγώ;».

«Είχε γίνει μια φρικιαστική απόπειρα δολοφονίας. Ενας τύπος χτύπησε έναν άλλο άνθρωπο, τον άφησε αναίσθητο στο διαμέρισμά του κι έφυγε βάζοντας πίσω του φωτιά, ώστε να καεί ζωντανός. Οταν η αστυνομία με ανέκρινε, μου έδειξε το σκίτσο του υπόπτου και με ρώτησε: τι σκέφτεσαι γι’ αυτό; Το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι τα πράγματα για μένα ήταν πολύ δύσκολα…» δήλωσε ο Φάρελ και πρόσθεσε: «Τρομοκρατήθηκα. Με ανέκριναν για έξι ώρες. Και τελικά, με έσωσε η μαρτυρία ενός φίλου, ο οποίος κατέθεσε ότι την ώρα του φόνου, κάναμε μαζί “έκσταση” σε ένα πάρτι στην άλλη άκρη της πόλης».

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.