Ούρλιαζε η Φαίη: «Να σαπίσεις στην φυλακή παλιοτόμαρο» – Ο άνθρωπος που της έφαγε τα λεφτά

Πριν προλάβει να συνέλθει από το πρώτο «χαστούκι», τώρα μια γυναίκα ήταν εκείνη που της έδωσε τη χαριστική βολή.

Η υπόθεση με τον φίλο του που αποδείχτηκε απατεώνας και του έφαγε πολλά λεφτά είναι γνωστή.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος και δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει πίσω τα χρήματα που του οφείλονται και αν δεν δει το “φίλο” του στη φυλακή. Ξέρετε όμως ότι δεν είναι ο μόνος που έφαγε λεφτά από τον παρουσιαστή; Υπάρχει ακόμη μία περίπτωση που ο Γιώργος όχι μόνο το φυσάει και δεν κρυώνει, αλλά ακούει και τις φωνές της Φαίης Σκορδά που έγινε έξαλλη μαζί του.

Μια γυναίκα ήταν αυτή που έριξε στα δίχτυα της τον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα απάτης για δεύτερη φορά, αφού η συγκεκριμένη κυρία του απέσπασε χρήματα.

Μην μπορώντας να πιστέψει πως εξαπατήθηκε για ακόμη μια φορά, ένιωσε την απελπισία να τον πνίγει. Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος που δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια ο ίδιος γι’ αυτό το περιστατικό.

“Πάλι μου έφαγαν λεφτά. Είμαι το επιχειρηματικό πνεύμα”, ανέφερε πρόσφατα ο παρουσιαστής.

Η Φαίη αμέσως μόλις πληροφορήθηκε πως ο σύζυγός της δεν πήρε τελικά το μάθημά του και εμπιστεύτηκε ξανά τους λάθος ανθρώπους τα έχασε. Η θλίψη και η απογοήτευσή δεν άργησαν να μετατραπούν σε οργή κυρίως απέναντι στον Λιάγκα. Η ευπιστία του συζύγου της την έκανε έξω φρενών και οι φωνές της προς εκείνον δεν είχαν τελειωμό.

Με τα νεύρα της να έχουν χτυπήσει κόκκινο, του έδωσε να καταλάβει πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Πλέον θα παίρνει η ίδια τις αποφάσεις προκειμένου να διαφυλάξει το μέλλον των δύο γιων της, Γιάννη και Δημήτρη, αποφεύγοντας μελλοντικές παρόμοιες κακοτοπιές.

Έχασε 500.000 ευρώ

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Λιάγκας αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να ήταν γνωστό πως είχε χάσει μεγάλο μέρος από τις οικονομίες του, κανείς όμως δεν γνώριζε το ακριβές ποσό.

“Θα πω κάτι για πρώτη φορά. Μου έφαγε μισό εκατομμύριο ευρώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Μόλις ενημερώθηκε πως έχασε 500.000 ευρώ ο Λιάγκας κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Ενώ βρισκόταν στην Τήνο μαζί με τη σύζυγο και τους φίλους του, ένιωσε να χάνεται.

“Μαθαίνω από το τηλέφωνο ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν και αρχίζει και μουδιάζει το πόδι μου, το χέρι μου, το στόμα μου και αρχίζουν και φεύγουν σάλια. Επίσης, δεν μπορώ να σηκωθώ”, τόνισε. Βλέποντας τον σύζυγό της έτοιμο να καταρρεύσει η Φαίη άρχισε να ουρλιάζει. Για καλή τους τύχη στο τραπέζι τους ήταν ο οικογενειακός φίλος και παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης ο οποίος δίνοντας του την απαραίτητη αγωγή αλλά και ηρεμιστικά κατάφερε να του σώσει τη ζωή.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά το συγκεκριμένο περιστατικό τόσο εκείνος όσο και η Φαίη είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους. Θέλουν τα λεφτά τους πίσω και οι δικαστικές αίθουσες είναι πλέον μονόδρομος. “Έχω κάνει μήνυση στον άνθρωπο αυτόν για πλαστογραφία. Αυτός θα μπει φυλακή κάποια στιγμή, είναι δεδομένο” δήλωσε ο Λιάγκας.

Πηγή: Περιοδικό YES

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.