Ο Δημήτρης Σταμπέλος μιλάει στο irafina.gr για την επέμβαση στο γόνατό του

Με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο διαδίκτυο και με το μήνυμα: Back to home, ο Δημήτρης Σταμπέλος σήμερα το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι μετά την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε στο γόνατο.

«Όλα πήγαν καλά» μας είπε, κι όταν τον ρωτήσαμε πως αισθάνεται, αμέσως είχε έτοιμη την απάντηση… «τώρα έχει πολύ δουλειά». Όπως είχαμε γράψει ο Δημήτρης είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης και χθες (Πέμπτη) το πρωί μπήκε στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ για να υποβληθεί σε εγχείρηση από τον γνωστό ορθοπεδικό χειρούργο και ειδικό αθλητίατρο Δρ. Γιάννη Λεβάκο. Κατά τις 11 η ώρα μπήκε στο χειρουργείο, ενώ η επέμβαση κράτησε κάτι παραπάνω από δύο ώρες.

Όπως μας είπε κι ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τριγλίας, όλα πήγαν καλά κι ο γιατρός που τον εγχείρησε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Σήμερα το μεσημέρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πριν από δυο ώρες ήρθε σπίτι του.

stampelos6

Από δω και πέρα την Δευτέρα ξεκινάει θεραπείες στον φυσικοθεραπευτή κ. Καρβουνίδη, στις δύο εβδομάδες θα αποχωριστεί σταδιακά τις πατερίτσες και θα αρχίσει να περπατάει προσεκτικά. Σε τέσσερις μήνες θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

dimitris stampelos2

Ο 18χρονος Δημήτρης δηλώνει έτοιμος να δουλέψει σκληρά για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, αλλά από την άλλη δεν πρόκειται να βιαστεί για να γυρίσει πιο γρήγορα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει αρκετά ώριμος και ψύχραιμος να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

«Σιδερένιος» σου ευχόμαστε Δημήτρη, και με το καλό να γυρίσεις υγιής στα γήπεδα. Κι όπως δήλωσες στο irafina.gr «ότι σε πληγώνει σε κάνει πιο δυνατό»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.