Ο Ηλίας Βρεττός «ταρακουνάει» τις Πέμπτες στο DAMES και το Σεπτέμβριο

Με το project που μονοπώλησε τις καλοκαιρινές μας Πέμπτες επιστρέφει στο DAMES ο Ηλίας Βρεττός την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη περιοδεία –και μια μικρή δόση διακοπών- ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει ανανεωμένος να μας χαρίσει και πάλι “The real live experience”!

brettos dames11

Στα decks θα βρίσκεται o DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του LAMPSI FM 92,3 Νίκος Μάρκογλου που θα παρεμβαίνει στο πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής.

Είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του. Επικοινωνιακός, ξεσηκωτικός και ταυτόχρονα, ατμοσφαιρικός και ερωτικός, έχει ήδη στις επαγγελματικές του αποσκευές μια βαλίτσα γεμάτη σπουδαίες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί βαθιά.

Με τραγούδια όπως “Μέτρα τα αστέρια”, “Κάνει Μοναξιά”, “Δεν σου αξίζω”, “Αχ καρδιά μου”, “Να μείνεις για πάντα”, “Μόνο μαζί σου”, ο Ηλίας μας έκανε να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε, να κλάψουμε. Παράλληλα με σουξέ όπως “Μαζί σου πάω παντού”, “Τα πάντα όλα “, “Άλλος άνθρωπος”, “Κορώνα Γράμματα”, “Περασμένη Ώρα”, “Τι δεν καταλαβαίνεις”, Όλα τα ξέρω” αλλά και το ολοκαίνουριο “Και πετάω ψηλά” μας ξεσηκώνει!

DAMES
Μεταξά 52
Γλυφάδα
Τηλ. κρατήσεων: 210 8949201

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.