Ο κακός χαμός με παίκτη του The Voice και τον Λιάγκα (βίντεο)

Ένα σχόλιο που άναψε μεγάλες φωτιές και είχε ως συνέπεια να γίνει να γίνει άγριος καβγάς στο “The Voice” Όταν ο Αντώνης Οικονόμου έκανε την εμφάνισή του στις blind auditions κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν ο κακός χαμός, όχι με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά από μία ατάκα του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής του σόου έχοντας πληροφορηθεί ότι οι γονείς του διαγωνιζόμενου ήταν γιατροί και είχαν δική τους κλινική στην Κύπρο έκανε σχόλιο για την οικονομική κατάσταση του Αντώνη ρωτώντας μάλιστα αν είναι περιζήτητος γαμπρός στο νησί.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Οικονόμου, οι φίλοι του εκτός του ότι βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση από τις συνεχείς ερωτήσεις του παρουσιαστή για την… προίκα του διαγωνιζόμενου, έφυγαν φανερά εκνευρισμένοι από το family room. Όταν ενημέρωσαν το φίλο τους τι είχε συμβεί έγινε πανικός, αφού ο παίκτης του Αντώνη Ρέμου έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω κι “έπεσε ξύλο” στο σόου.

Ο περιζήτητος γαμπρός

“Έφτασα στο σημείο να τσακωθώ μαζί του”, παραδέχεται ο Κύπριος τραγουδιστής. Οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι έξω από το πλατό, αφού κανείς δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει. Όπως είπε και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου “ποτέ στη ζωή μου δεν είπα ότι έχω λεφτά ούτε ότι είμαι περιζήτητος εργένης. Και ούτε πρόκειται να το κάνω. Θα ξαναπώ κάτι που είπα και στον ίδιο τον Λιάγκα.

Τα λεφτά δεν είναι δικά μου αλλά της οικογένειάς μου. Εγώ προσπαθώ μόνος μου να κάνω αυτά που θέλω”. Ο Οικονομου δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του. “Με παρουσίασαν σαν έναν επιχειρηματία, ενώ ήμουν ξεκάθαρος πως ήμουν επαγγελματίας τραγουδιστής. Φαινόταν άσχημο γιατί ο Λιάγκας αναφερόταν σε πράγματα που εμείς δεν είχαμε πει καν. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός του”.

Όμως, το θέμα δεν τελείωσε με τον καβγά του παίκτη και του παρουσιαστή. Ο Οικονόμου δεν κατάφερε να περάσει τα battles και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Λιάγκα. “Ποτέ μου δεν έχω παρουσιαστεί στο “The Voice” σαν πλούσιος ή σαν περιζήτητος γαμπρός ή σαν επιχειρηματίας ή σαν ό,τι άλλο έχει να κάνει με λεφτά. Παρουσιάστηκα σαν τραγουδιστής γιατί είμαι τραγουδιστής”, έγραψε για να αναφέρει μετά ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολείται με το σόου και με τα σχόλια του παρουσιαστή.

Πηγή: Tromaktiko

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.