Ο Λάκης Λαζόπουλος διαπράττει ένα έγκλημα που θα συζητηθεί

Καιρό έχουμε να δούμε τον Λάκη Λαζόπουλο σε τηλεοπτική εμφάνιση άλλη από το Τσαντίρι.

Μια μεγάλη έκπληξη ετοίμασε ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος για τους φανατικούς τηλεθεατές της «10ης εντολής», προτείνοντας στον Λάκη να πρωταγωνιστήσει, για πρώτη φορά, στο αυτοτελές επεισόδιο με τίτλο «Εκδίκηση».

O Λάκης θα υποδυθεί έναν δολοφόνο, ο οποίος διαπράττει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, πρόκειται για μια ερωτική ιστορία με τραγικό φινάλε. Μεταξύ άλλων μαζί του η Παναγιώτα Βλαντή.

Η Παναγιώτα Βλαντή είπε στο Mytv: «Πρόκειται γιο ένα επεισόδιο που δεν είναι τόσο σκληρό, αλλά συναισθηματικό. Ο Μιχάλης, ο σύζυγος της Φιλιώς,είναι αλκοολικός. Εξαιτίας του αλκολισμού, εκείνη αποφασίζει να τον παρατήσει για να προστατεύσει τα παιδιά της. Εκείνος, όμως, δεν θέλει να χωρίσουν. Γι αυτό τον λόγο τη βασανίζει και την εκδικείται».

Για τη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο, η ηθοποιός παραδέχεται: «Με τον Λάκη έχω δουλέψει στο παρελθόν στη σειρά Δια ταύτα, αλλά έχω πάει και σε ένα Αλ Τσαντίρι. Αυτήν τη φορά, όμως, για μένα ήταν η έκπληξη, καθώς ο Λάκης ήταν ηθοποιός, παίξαμε δηλαδή έναν ρόλο όλο-κληρωμένο. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ήταν πάρα πολύ καλός στο επεισόδιο. Μου έκανε εντύπωση ότι ήρθε στο γύρισμα σαν μαθητούδι. Άκουγε και είχε μία σεμνότητα σε αυτό που έκανε. Αυτό είναι πραγματικά του αξίζει το καλύτερο για αυτό το επεισόδιο».

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είπε στον Τηλεθεατή: «Από παλιά ήθελα να συνεργαστούμε αλλά δεν είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα. Ο Λάκης είναι πρωτίστως ηθοποιός και μάλιστα χαρισματικός. Η συνεργασία ήταν ένα ποίημα. Ο Λάκης είναι υπόδειγμα εργατικότητας, αφοσίωσης και συγκέντρωσης. Τα δίνει όλα. Ακόμα και το συνεργείο εθισμένο σε πολυεπίπεδες και ακραίες υποκριτικές, είχε μείνει έκπληκτο. Νομίζω και οι τηλεθεατές θα εκπλαγούν βλέποντας μια πλευρά του που μάλλον δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.»

Πηγή: tff.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.