Ο μυστικός γάμος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Η Ντάσα Ζούκοβα δεν είναι άγνωστη σε εκείνους που παρακολουθούν τις κινήσεις του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Συχνά έχουν εμφανιστεί μαζί. Αυτό που κανείς δεν γνώριζε όμως είναι ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφτά.

abramovic3 0

Ο 48χρονος Ρώσος δισεκατομμυριούχος και η 33χρονη συλλέκτρια τέχνης είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2005, σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο πατέρας της, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η Μοσχοβίτισα, εκδότρια του περιοδικού τέχνης και μόδας Garage, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι παντρεύτηκαν σε κρυφή τελετή πριν από μερικά χρόνια. Συγκεκριμένα, στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Wall Street Journal Magazine, ο συντάκτης Τόνι Περορέτ το αναφέρει και θεωρείται ότι αυτό εγκρίθηκε από τη Ζούκοβα. Ομως, η 33χρονη αρνήθηκε να πει οτιδήποτε για το γάμο, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Η Ζούκοβα είναι κόρη ενός μεγιστάνα του πετρελαίου και μίας επιστήμονα. Οι γονείς της χώρισαν όταν η ίδια ήταν τριών ετών και έφυγε με τη μητέρα της για τις ΗΠΑ στα 10 της. Μετά από τις σπουδές της επέστρεψε στη Μόσχα και αργότερα εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο.

abramovic2 0

Παλιότερα, η 33χρονη είχε σχέση με τον Μάρατ Σάφιν, πρώην νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ο οποίος έχει πλέον αποσυρθεί, αλλά χώρισαν το 2005. Με τον Αμπράμοβιτς έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ααρον Αλεξάντερ που είναι έξι ετών και την Λία Λου που είναι δύο χρονών.

Ο Αμπράμοβιτς έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές. Η πρώτη σύζυγός του ήταν η Ολγα Γιουρέβνια Λίσοβα, με την οποία χώρισε τρία χρόνια μετά από το γάμο τους το 1988. Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η αεροσυνοδός Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα με την οποία απέκτησε πέντε παιδιά. Παντρεύτηκαν το 1991, αλλά χώρισαν το 2007 με διακανονισμό της τάξεως των 150 εκατομμυρίων λιρών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.