Ο Νεντέλκοβιτς στα γραφεία της Τριγλίας (αποκλειστική φωτό) και το παρασκήνιο της συμφωνίας

Οι συζητήσεις της Τριγλίας με τον ξένο προπονητή, τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς είχαν ξεκινήσει πριν λίγες μέρες όταν το irafina.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά. Ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία με τον νεαρό προπονητή να κρύβεται από την κάμερα του irafina.gr

Γράφαμε λοιπόν: Χθες (Παρασκευή 12/6) στις 18.30 στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο, υπήρξε συνάντηση κάτω υπό άκρα μυστικότητα, με υποψήφιο προπονητή με τον οποίο οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για Δευτέρα. Χθες λοιπόν το απόγευμα υπήρχε έντονη κινητικότητα στα γραφεία του συλλόγου.

Ήταν (σχεδόν) όλοι τους εκεί. Από τον πρόεδρο Βαγγέλη Σολδάτο, τον Παναγιώτη Σκλιά, τον Ηλία Περικλέους, τον Γιώργο Σταμπέλο, τον Γιάννη Γκαραβέλα. Πλήρης απαρτία. Στο γραφείο των προπονητών ο τεχνικός διευθυντής Στάθης Ασλάνογλου.

Ο υποψήφιος (σ.σ. Νεντέλκοβιτς) ήρθε στην ώρα του, μπήκε πρώτα στο γραφειάκι που καθόντουσαν Ασλάνογλου, Σταμπέλος και Γκαραβέλας και μετά από λίγο (κανα δεκάλεπτο), ήρθε η γραμματέας Αγγελική Ευθυμιάδη (πάλι total black) και οι τρεις κατευθύνθηκαν στα γραφεία όπου τους περίμεναν οι υπόλοιποι (βλέπε κεντρική φωτό – Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς προσέρχεται με άκρα μυστικότητα στα γραφεία της ομάδος. Αριστερά είναι ο Γιώργος Σταμπέλος και δεξιά ο Γιάννης Γκαραβέλας. Πίσω του διακρίνεται ο Σέρβος κόουτς. ).

Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα, ενώ μεσούσης της συζήτησης εμφανίσθηκε και ο Μάριος Διαγγελάκης, ο αντιπρόεδρος της Τριγλίας. Όπως προείπαμε έγινε μια πρώτη προκαταρκτική συζήτηση και η συνέχεια θα δοθεί την Δευτέρα 15/6. Έτσι κι έγινε, ο Νεντέλκοβιτς ήθελε πρώτα να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις του με την ομάδα του Αλίμου, να είναι ελεύθερος και μετά να συζητήσει και επισήμως με την Τριγλία.

nendelcovic eisodos4

Ο Σέρβος έχει αντιληφθεί την παρουσία μας και προσπαθεί να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό του irafina.gr

Σήμερα λοιπόν γράφτηκε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο Σέρβος προπονητής ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία του Αλίμου τον τελευταίο μήνα, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του συλλόγου και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στο διαζύγιο.

Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι η διοίκηση του Αλίμου δεν μπορούσε να δεσμευτεί ότι θα ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εξέλιξη να προκαλέσει δυσφορία στον Νεντέλκοβιτς ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Πλέον, η ομάδα των νοτίων προαστίων βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Μετά λοιπόν από αυτές τις εξελίξεις ο Νεντέλκοβιτς συμφώνησε πλήρως με την διοίκηση της Τριγλίας κι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος με τεχνικό διευθυντή τον Στάθη Ασλάνογλου.

Δείτε τι γράφαμε το Σάββατο 13/6 εδώ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.