Ο Ουγγαρέζος πήγε σήμερα στο «Mega με Μία» και ο Σεφερλής δεν τον δέχτηκε

Συνέχεια στη μεγάλη κόντρα που ξεκίνησε χθες μεταξύ Σεφερλή και Ουγγαρέζου δόθηκε σήμερα στο στούντιο της εκπομπής «Mega με Μία», πίσω όμως από τις κάμερες!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήγε κανονικά το πρωί στο στούντιο για να βγει στην εκπομπή. Ετοιμάστηκε, βρέθηκε στην ώρα του στο πόστο του ωστόσο ενημερώθηκε από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Αγγελική Γιαννακοπούλου, ότι δεν θα τον χρειαστούν στο πλατό.

Ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω Twitter την πρωινή του περιπέτεια, ότι δηλαδή είναι καλωδιωμένος από το πρωί, αλλά όχι στον «αέρα»…

Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφο στο Twitter έβαλε μπροστά τον επαγγελματισμό του και είπε χαρακτηριστικά πως πάνω απ’όλα βάζει τη δουλειά του.

Διαβάστε τον διάλογο που είχε, πριν από λίγο, στο twitter ο παρουσιαστής.

ouga tweet1

Ετσι όταν ξεκίνησε η εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαμψε δια της απουσίας του. Ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε κεφάτος στο στούντιο, χαιρέτισε τους συναδέλφους του και παρουσίασε τα θέματα της εκπομπής. Μάλιστα είπε απευθυνόμενος στους συντελεστές της εκπομπής ότι σήμερα είμαστε μία πολύ ωραία παρέα. Οπως φαίνεται μάλιστα ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, καθώς στην πρωινή συντροφία σήμερα προστέθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης από το περιοδικό ΟΚ!

Ειχε διαφανεί πάντως ήδη από χθες ότι οι δυο τους δύσκολα θα μπορούσαν να εμφανιστούν σήμερα στην εκπομπή σαν μην έχει συμβεί τίποτε. Ο καβγάς τους, παρά το γεγονός ότι δεν συνοδεύτηκε από φωνές ή εκρήξεις on air, είχε βαριές εκφράσεις και υπονοούμενα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν ανεκτά ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά.

Μάλιστα χθες, μετά την πάσα που έκανε για διαφημιστικό διάλειμμα ο Μάρκος Σεφερλής, οι δύο άντρες σηκώθηκαν από τον καναπέ και αντάλλαξαν άσχημες κουβέντες με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό ο Ουγγαρέζος.

Οπως λένε πηγές, ο Ουγγαρέζος στη διάρκεια του καβγά πίσω από τις κάμερες είπε στον Σεφερλή, πετώντας το μικρόφωνο: «Είναι ξεφτίλα!».

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στους διαδρόμους στο Mega, άνθρωποι του καναλιού μίλησαν τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με τον Μάρκο Σεφερλή και του ζήτησαν «συγγνώμη» εκ μέρους του Δημήτρη Ουγγαρέζου, αλλά ο ηθοποιός-παρουσιαστής ζήτησε αυτό να συμβεί επί προσωπικού. Από την πλευρά του όμως ο Ουγγαρέζος φέρεται να έχει πει: «Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω μαζί του, αλλά δε θα πάρω πίσω τη δυσαρέσκειά μου. Πολλώ δε μάλλον να ζητήσω συγγνώμη». Ολα αυτά οδήγησαν στο να προβληθεί σήμερα η εκπομπή χωρίς τη συνύπαρξη των δύο αντρών, που ομολογουμένως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον… Πάντως μετά από όλα αυτά, ο Ουγγαρέζος κατάφερε να κλείσει ραντεβού με το Mega για την επόμενη εβδομάδα, κάτι που κυνηγούσε από τον Ιανουάριο.

Τι ενόχλησε τον Σεφερλή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής έχει ενοχληθεί καθώς δεν θεώρησε σωστό να προβληθεί από το Ougachallenge η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο καλύτερος παρουσιαστής στην πρωινή ζώνη είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Θεώρησε ότι έπρεπε να έχει κοπεί στο μοντάζ. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής φέρεται να ενοχλήθηκε και από την παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη βάφτιση του παιδιού του Γιώργου Λιάγκα.

Πάντως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, αντίθετα μαζί με την κολλητή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζουν μία καινούρια εκπομπή. Συγκεκριμένα συζητούν με τον κανάλι του ΑΝΤ1 να αναλάβουν την παρουσίαση απογευματινής εκπομπής. Το concept της εκπομπής δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα είναι στο Mega την επόμενη σεζόν.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Χθες, λίγο μετά την προβολή του «Oυγκα Challenge» στο οποίο η καλεσμένη Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και δήλωσε πως θεωρεί την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Λιάγκα τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές, ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τα «συγχαρητήρια» του στον Δημήτρη για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1.

«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz τόσα χρόνια, είναι και άλλος άνθρωπος. Και μιλάω για την είδηση που έχει σκάσει τα τελευταία μερόνυχτα, την μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει. Τι ρεπορτάζ κάνεις; Έχει βουίξει ο τόπος εδώ πέρα. Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα, πραγματικά για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1» είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Αμήχανος και αποσβολωμένος, ο Ουγγαρέζος του απάντησε:

«Είμαι στο MEGA κανονικά. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, τι να συζητήσουμε; Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα, αν θα κάνω».

«Στον αέρα του πρωινού ακούμε διάφορα. Εδώ ακούσαμε ότι ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας του άλλου πρωινού, όχι ότι μας πείραξε. Στον αέρα του πρωινού βγαίνει οτιδήποτε. Εγώ παραδέχομαι ότι ο Λιάγκας είναι ο καλύτερος» του ανταπάντησε ο Σεφερλής.

«Από τους καλεσμένους μπορεί να βγει οτιδήποτε. Από εμάς είναι το θέμα τι βγαίνει» ήταν το σχόλιο του Ουγγαρέζου.

«Δεν το λέω για κακό» του είπε ο Σεφερλής.

«Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα σε καμία περίπτωση. Είμαι στο MEGA» τόνισε ο Ουγγαρέζος, με τον Σεφερλή να επιμένει:

«Εγώ πάντως χαίρομαι ειλικρινά για την εξέλιξη αυτή. Όταν παίζει η είδηση και γράφεται παντού».

Σε εμφανώς πιο έντονο ύφος, ο Ουγγαρέζος του απάντησε:

«Δεν τίθεται τέτοιο θέμα! Αυτή την στιγμή πληρώνομαι από το Mega. Με έπιασες εξαπίνης και δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό».

«Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Ο,τι και να γίνει θα αποδειχθεί στην πορεία. Απλά εδώ στο πρωινό είμαστε ανοιχτοί και λέμε τα πάντα!» συνέχισε ακάθεκτος ο Σεφερλής, με τον Ουγγαρέζο να «σκάει» και να του λέει:

«Τι λες ρε Μάρκο! Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα, θα κάτσουμε να συζητήσουμε αυτό το πράγμα;».

Αποτέλεσμα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής να ρίξει διαφημίσεις, λέγοντας «πάμε να χαλαρώσουμε και επιστρέφουμε».

Πηγή: protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.