Ο Π. Καμμένος παραίτησε τον Δ. Καμμένο μέσω twitter

Την παραίτηση του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου μετά το σάλο που ξέσπασε με τα επίμαχα tweets προανήγγειλε ο προεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter.

“Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του” έγραψε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247 τη θέση του Δημήτρη Καμμένου στο υπουργείο Υποδομών θα πάρει ο Παναγιώτης Σγουρίδης, στέλεχος των ΑΝΕΛ προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, που διετέλεσε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και είχε βγει από το νέο σχήμα για να συμπεριληφθεί σε αυτό ο κ. Δ. Καμμενος.

Ο κ. Καμμένος έσπασε το ρεκόρ της μικρότερης παραμονής σε κυβερνητικό σχήμα, καθώς εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λιγότερο από 12 ώρες μετά την ορκωμοσία του και λιγότερο από 24 ώρες από την ανακοίνωσή του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο, στον οποίο ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης .

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού.

Πηγή: news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.