Ο Jimmy Kimmel «ξεσπαθώνει» για το φόνο του πιο διάσημου λιονταριού στον κόσμο (βίντεο)

O Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής, Jimmy Kimmel, χρησιμοποίησε τον «αέρα» της εκπομπής του, «Jimmy Kimmel Show», και εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή του για τη δολοφονία του διάσημου λιονταριού Σεσίλ, λίγο έξω από εθνικό πάρκο της Ζιμπάμπουε.

Για την απάνθρωπη δολοφονία του 13χρονου λιονταριού, που αποτελούσε τουριστική ατραξιόν στο Εθνικό Πάρκο Hwange της Ζιμπάμπουε, όπου ζούσε, έχουν ήδη συλληφθεί δύο άνδρες, ο επαγγελματίας κυνηγός, Theo Bronkhorst  και ο ιδιοκτήτης φάρμας, Honest Ndlovu, κατηγορούμενοι για λαθροθηρία, αφού βοήθησαν τον Αμερικανό οδοντίατρο, Walter Palmer, να δολοφονήσει το ζώο με τόξο!

Ο Jimmy Kimmel, φανερά έξαλλος για την απάνθρωπη πράξη του Αμερικανού κυνηγού, δήλωσε στην εκπομπή του, ότι, αν ο Palmer είχε πάρει viagra, αντί να σκοτώνει ζώα, θα μπορούσε να έχει γλιτώσει τον εαυτό του από το να γίνει ο πιο μισητός άνθρωπος στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός κωμικός παρομοίασε την πράξη του Palmer με τους βιασμούς που έχει διαπράξει ο ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι και αμφισβήτησε τα κίνητρα του Αμερικανού οδοντιάτρου για κυνήγι.

Ο οδοντίατρος, από τη Μινεσότα, με την βοήθεια των δύο ντόπιων, που έχουν ήδη συλληφθεί, παρέσυρε το λιοντάρι με δόλωμα έξω από το πάρκο και το σκότωσε με τόξο, ενώ αργότερα οι τρεις άνδρες το αποτελείωσαν με κυνηγετικό όπλο και αφού το έγδαραν, το αποκεφάλισαν.

Σήμερα το πρωί ο Palmer εξέδωσε ανακοίνωση και δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ενώ, σύμφωνα με τις αρχές στην Ζιμπάμπουε ο Αμερικανός οδοντίατρος πλήρωσε 50.000 δολάρια στους δύο ντόπιους που τον βοήθησαν.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.