Ο Rex ψάχνει ένα δικό του σπιτικό

Ο Rex ήταν μόνιμα δεμένος με αλυσίδα και λουκέτο στο λαιμό του. Οι πληροφορίες μας από γειτόνους ήταν ότι τα τελευταία 2 χρόνια δεν τον έλυνε ποτέ ο άνθρωπος που τον είχε.

Ευτυχώς όμως ο Ρεξάκος είναι τόσο καλό σκυλάκι που μας άφησε να τον πλησιάσουμε να του βγάλουμε το λουκέτο και έτσι να κάνει μετά από πολύ καιρό την βόλτα του.

Έφαγε με τεράστια όρεξη γιατί μάλλον δεν ταιζόταν και σωστά και έτσι του έχει μείνει η αγωνία να φάει γρήγορα και όσο μπορεί περισσότερο.

Κάναμε και τα παιχνίδια μας, μυριστήκαμε και με άλλους σκύλους για να δούμε την συμπεριφορά του. Μπορούμε πλέον να πούμε ότι είναι έτοιμος για το νέο του σπίτι, είναι πολύ καλός χαρακτήρας, και φυσικά πολύ καλός φύλακας. Για το μόνο που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε, είναι τι συμπεριφορά θα έχει με τις γάτες γιατί ποτέ δεν είχε επαφή μαζί τους. Αντε λοιπόν γιατί τώρα ζει στην αυλή του σπιτιού του – λυμένος φυσικά – αλλά θα πρέπει σύντομα να το ξενοικιάσουν οι συγγενείς και ο Ρεξ δεν θα έχει που να πάει…..

Έχει βιβλιάριο υγείας με τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής να έχει κάνει τα εμβολιά του κανονικά…

Ο Rex είναι βέλγικο λυκόσκυλο 4-5 ετών και είχε σπίτι, δεν ξέρουμε αν ήταν το καλύτερο, γιατί μάθαμε ότι ήταν δεμένος μόνιμα. Ο ιδιοκτήτης του όμως πέθανε και τώρα έμεινε μόνος του. Οι άμεσοι συγγενείς του ανθρώπου που το είχε δεν έχουν τη δυνατότητα να τον πάρουν γιατί μένουν σε μικρό διαμέρισμα και έτσι αποφάσισαν ότι πρέπει να δοθεί εκ νέου σε άλλον άνθρωπο. Ποιός θα σώσει τον σκυλάκο αυτό που έζησε μια ζωή δεμένος; Ποιός θα του δώσει ένα χάδι και αγάπη;

Παρότι ήταν δεμένος, η πρώτη επαφή μας όταν πήγαμε να τον δούμε, μετά τα πρώτα γαυγίσματα μας έγλειφε τα χέρια. Είναι πολύ καλός φύλακας και αυτό που του χρειάζεται είναι ένας κήπος και αγάπη.

Τηλ. επικοινωνίας 6974115853.

Πήγασος Φιλοζωική Ραφήνας-Πικερμίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.