Πάλι έβγαλε όλα τα ρούχα της η διάσημη τηλεπερσόνα!

Το ριάλιτι με την ζωή της οικογένειά της «Keep up with Kardashians» θέλει διαφήμιση και τι καλύτερο από την γυμνή εικόνα της διάσημης τηλεπερσόνας. Η Κιμ βρίσκεται σε ένα μαύρο buff, κρύβοντας μόνο τα επίμαχα σημεία, ανάβοντας φωτιές και πάλι στο διαδίκτυο.

Η μητέρα της, Κρις Τζένερ, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, teaser προμοτάροντας την πρεμιέρα του ριάλιτι.

kardasian160320152

Είναι φανερό, πως η φωτογράφιση είχε πραγματοποιηθεί πριν το ταξίδι στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και την αλλαγή στα μαλλιά της.

Στην πρεμιέρα του «Keeping up with Kardashians», η Κιμ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές πικάντικες στιγμές από την σεξουαλική της ζωή.

Η τηλεπερσόνα εμφανίστηκε κουρασμένη στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν και αυτό γιατί κάνει πολλές ώρες σεξ την ημέρα, για να συλλάβει δεύτερο παιδί.

«Kυριολεκτικά είμαι εξαντλημένη. Κάνω σεξ 500 φορές την ημέρα», είπε στις αδερφές της, όταν αυτές μπήκαν στο δωμάτιο και την είδαν να κάθετε σε συγκεκριμένα στάση, η οποία θα βοηθήσει στην γονιμοποίηση.

Η Κιμ, ούσα «μαέστρος» του να γίνεται «talk of the town», παραδέχτηκε πως έχει κάνει σεξ στην τουαλέτα του στούντιο που έκανε την παραπάνω φωτογράφιση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.