Πέθανε και ο αδελφός της Σελίν Ντιόν τρεις ημέρες μετά τον άνδρα της

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αναμφίβολα η πιο τραγική που θα μπορούσε να ζήσει η Σελίν Ντιόν (αλλά και κάθε άνθρωπος). Την Πέμπτη που πέρασε έχασε τον σύντροφο της ζωής της ενώ σήμερα έχασε την μάχη για την ζωή και ο μεγαλύτερος αδελφός της χτυπημένος από καρκίνο.

Το διπλό χτύπημα της μοίρας για την γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει προηγούμενο στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο άνδρας της και μάνατζέρ της Ρενέ Ανγκέλι πέθανε την Πέμπτη, μία μέρα πριν κλείσει τα 74 χρόνια του μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα.

Σήμερα ήταν η σειρά του μεγαλύτερου αδελφού της Σελίν, του 59χρονου Ντάνιελ Ντιόν, ο οποίος χθες είχε μπει σε εντατική, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για λίγες ώρες ή ημέρες ζωής να του απομένουν. Κάτι που όπως φαίνεται επαληθεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο Ντάνιελ πέθανε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιόν, ο άνδρας της θα ταφεί στο Μόντρεαλ, όπου πριν 21 χρόνια είχαν κάνει τον γάμο τους. Η 47χρονη σήμερα Ντιόν είχε αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά, και παρά το ότι τους χώριζαν 26 ολόκληρα χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της show biz.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.