Πέρασε από την Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης το αναθεωρημένο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Αττικής

Ομόφωνη ήταν η αποδοχή του αναθεωρημένου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Αττικής από την Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης η οποία ενέκρινε την προώθησή του, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την τελική απόφαση.

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης του πολυμελούς σώματος της Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά από την σύστασή της, ήταν παροχή γνώμης για τη 2η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ και έγκρισή του.

Κατά τη συνεδρίαση τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν αναλυτικά από την επιστημονική ομάδα εργασίας του ΕΔΣΝΑ για την κατάρτιση του ΠΕΣΔΑ και αφού διασαφηνίστηκαν ορισμένες απορίες και χρονοδιαγράμματα επί της εφαρμογής του ΠΕΣΔΑ, ακολούθησε η ομόφωνη αποδοχή του με την εξαίρεση μόνο τριών λευκών ψήφων.

Σημειώνεται, ότι η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης αποτελεί γνωμοδοτικό όργανο της Περιφέρειας (σύμφωνα με το άρθρο 178 του “Καλλικράτη”) και η συγκρότηση της περιλαμβάνει τους 66 δημάρχους της Περιφέρειας, εκπροσώπους περίπου 30 φορέων (εργαζόμενων, επιμελητήριων, συνεταιρισμών, κρατικών υπηρεσιών κ.α.), καθώς και 28 πολίτες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.