Παράταση για τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης

nisi 3

Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει παράταση παραστάσεων μετά το Πάσχα στη σκηνή του Υπογείου και της Φρυνίχου, με νέες ημέρες και ώρες, για τα έργα «Το νησί των σκλάβων», «Η Λίλα λέει», «…Ή η ανουσιότητα του να ζεις» και το «Φάντασμα του Κάντερβιλ». Αναλυτικό πρόγραμμα παρατάσεων:

Στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης (Πεσμαζόγλου 5), συνεχίζεται «Το νησί των Σκλάβων» του Μαριβώ σε σκηνοθεσία της διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης Μαριάννας Κάλμπαρη. Παίζουν: Νίκος Αλεξίου, Βίκυ Βολιώτη, Κατερίνα Λυπηρίδου, Αινείας Τσαμάτης, Κωνσταντίνος Ευστρατίου.
Από 17.4 έως 17.5 | Παρασκευή & Σάββατο 21.15, Κυριακή 19.30
Είσοδος: Παρασκευή 10 €, Σάββατο & Κυριακή 16 € & 12 € μειωμένο

nisi 3

Στον ίδιο χώρο συνεχίζεται το έργο «Η Λίλα λέει» του Σιμώ σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη και Βασίλη Μαυρογεωργίου. Παίζουν: Λένα Δροσάκη (Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2015), Βασίλης Μαυρογεωργίου
Από 20.4 έως 19.5 | Δευτέρα & Τρίτη στις 19.15
Είσοδος: 15 € & 10 € μειωμένο

unnamed3 12

Στο θέατρο της οδού Φρυνίχου συνεχίζεται το έργο που έγραψε και σκηνοθετεί η Λένα Κιτσοπούλου με τίτλο : «Μια μέρα, όπως κάθε μέρα, σε ένα διαμέρισμα από τα χιλιάδες διαμερίσματα της Αθήνας, αυτά με τα κουφώματα ασφαλείας και τους βολικούς καναπέδες τους, σε κατάσταση αμόκ. Ή η ανουσιότητα του να ζεις.»
Παίζουν: Λένα Κιτσοπούλου, Γιάννης Κότσιφας
Από 27.4 έως 12.5 | Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15
Είσοδος: 15 € & 10 € μειωμένο

lipiridou

Επίσης στη Φρυνίχου, στην παιδική σκηνή, συνεχίζεται «Το Φάντασμα του Κάντερβιλ» του Οσκαρ Ουάιλντ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη. Παίζουν: Ντάνη Γιαννακοπούλου, Κωνσταντίνος Ευστρατίου, Πάρις Θωμόπουλος, Γόνη Λούκα, Γιάννης Μίνως, Αναστασία Μητροπάνου, Δημοσθένης Φίλιππας
Από 19.4 έως 10.5 | Κυριακή στις 11.00 | Είσοδος: 10 ευρώ

paidiko

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.