Παρακολουθήστε ζωντανά το ντέρμπι Θύελλα Ραφ. – Κορωπί (Σάββατο 15.00)

Οι συνεργασίες και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο irafina.gr όπως το είχαμε προαναγγείλει. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το sportaltv.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση το παιχνίδι της χρονιάς για την Α΄Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας και το Κορωπί.

Το irafina.gr εκτός από την τηλεοπτική μετάδοση, θα καλύψει τον αγώνα με δημοσιογραφικό και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Οι δύο πρωτοπόρες ομάδες στη βαθμολογία θα δώσουν το μεγάλο «ραντεβού» στο γήπεδο «Π. Σκούφος» της Ραφήνας αύριο Σάββατο στις 15.00.

Η πρωτοπόρος Θύελλα Ραφήνας (50 βαθμοί) υποδέχεται το δεύτερο Κορωπί (43 βαθμοί, με αγώνα λιγότερο) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου είτε θα βάλει «φωτιά» στην κορυφή, είτε θα δώσει ένα «πρόωρο» τέλος όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που «καίγονται» περισσότερο για τη νίκη, αφού μόνο έτσι θα διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής, τη στιγμή που η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη απολαμβάνει προς το παρόν την… ασφάλεια της διαφοράς των επτά πόντων!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.