Παρακολουθήστε live τον αγώνα Θύελλα Ραφ. – Ολυμπιακός Λαυρίου (75ο λεπτό 0-0)

Από τo irafina.gr σε συνεργασία πάντα με το sportaltv.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το Γήπεδο της Ραφήνας τον μεγάλο ημιτελικό της του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στην Θύελλα Ραφήνας και τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Ο αγώνας είναι ρεβάνς της πρώτης αναμέτρησης στο Λαύριο όπου οι Λιγνιτωρύχοι είχαν σημειώσει την νίκη με 0-1. 

Παραμένει το 0-0 στον ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ Θύελλας Ραφ. – Ολυμπιακού Λαυρίου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό είχαν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν σε κεφαλιά του Αθανασόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Από κει και πέρα η Θύελλα έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία αλλά δεν έχει απειλήσει την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 23΄απείλησαν οι γηπεδούχοι με σουτ του Τσέλιου αλλά απέκρουσε ο γκολκήπερ Καραμολέγκος, στο 29΄ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Δημεσπύρα.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Λ. σημειώθηκε στο 30΄με σουτ του Έλενα αλλά ο Κατσιούλης έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 43΄όταν σε δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση του Βίλα, ο τερματοφύλακας της Θύελλας απέκρουσε εκπληκτικά ο Κατσιούλης.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έχοντας “σύμμαχο” τον αέρα. Δεν έκαναν φάσεις όμως, αντίθετα η Θύελλα ισορρόπησε το παιχνίδι και με την είσοδο του Κατσούγκρη (στη θέση του Παπαδόπουλου) βγήκαν με αξιώσεις μπροστά. Μια κεφαλιά του Καζαντζή έφυγε άουτ στο 68, όπως πάνω από τα δοκάρια έφυγε το σουτ του ίδιου παίκτη στο 75΄.

Κίτρινες κάρτες: Ντόσκας 50΄Ντόσκας, 62΄Τσέλιος – Χίκα 61΄.

Η σύνθεση της Θύελλας:
Κατσιούλης, Αράπης, Τσέλιος, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας, Καζαντζής, Αθανασόπουλος (69΄Μαργέτης), Παπαδόπουλος (54΄Κατσούγκρης).
Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Κορδολαίμης με βοηθούς τους Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης.

Μπείτε στο παρακάτω link και δείτε τον αγώνα
http://www.sportaltv.gr/index.php/live

thiella filathloi

Η διοίκηση της Θύελλας απευθύνει το δικό της κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Ραφήνας να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Λαυρίου . .Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει το παρόν στο πλευρό της ομάδας και να την βοηθήσει να φτάσει στον στόχο της, που είναι να βρεθεί πρώτη φορά στον τελικό. Με την συμπαράσταση σας ,η ομάδας μας δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Όλοι λοιπόν στο γήπεδο της Ραφήναςη”.

Δεύτεροι (επαναληπτικοί) ημιτελικοί του Κυπέλλου
Τετάρτη 4/3, ώρα 14.30
Γήπ. Αγ. Στεφάνου: Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Κορωπί (Μανιώτης – Πανούτσος, Γκόντα).
Γήπ. Ραφήνας «Π. Σκούφος»: Θύελλα Ραφήνας – Ολυμπιακός Λαυρίου (Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης).

Τα αποτελέσματα στους α’ ημιτελικούς ήταν:
Κορωπί – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 0-2
Ολυμπιακός Λαυρίου – Θύελλα Ραφήνας 0-1

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.