Παραμονή Χριστουγέννων στο Gazarte με εξαιρετικά live!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το GAZARTE , ο αγαπημένος χώρος της πόλης, φοράει το γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ζεστασιά, χαμόγελα, πολλή μουσική και αστραφτερές παρουσίες!

Με το ανανεωμένο Theater Stage στο ισόγειο και το νέο Roof Stage με τη γυάλινη στέγη στον πρώτο όροφο απ’ όπου απολαμβάνεις τη θέα στο βιομηχανικό Γκάζι και τον βράχο της Ακρόπολης, να φιλοξενούν παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις και τις δύο αυτές μέρες, η απόλαυση θα είναι πολυεπίπεδη! Παράλληλα, τα εορταστικά μενού που φλερτάρουν με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας στο γιορτινά στολισμένο ζεστό bar του 1ου ορόφου και με ιδανικό soundtrack από τους DJ’s μας, εγγυώνται την απόλυτα εορταστική ατμόσφαιρα και ένα πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι το πρωί!

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα και μενού:

Παραμονή Χριστουγέννων

Η παραμονή Χριστουγέννων θα είναι μια ξεχωριστή μέρα στο Gazarte, με στυλ και λάμψη! Είτε αναζητήσετε την θαλπωρή της jazz, είτε το πάθος της rock, υπάρχει κάτι για εσάς σε κάθε χώρο και θα κάνει την βραδιά αυτή μοναδική. Οικοδεσπότης με φινέτσα jazzman ο Δημήτρης Καλαντζής στο Theater Stage μαζί με 3 υπέροχες κυρίες και στο Roof Stage ο γοητευτικός George Zervos έτοιμος να βγάλει από μέσα μας τον ρυθμό και το κέφι για χορό με super hit singles. Και τίποτα δεν σταματά εκεί αφού αμέσως μετά οι DJ’s του Gazarte υπόσχονται να μας κρατήσουν όρθιους ως το πρωί για το καλύτερο και μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της πόλης!

Theater Stage

Στο Theater Stage στο ισόγειο, ο Δημήτρης Καλαντζής, ένας από σημαντικότερους Έλληνες jazzmen, παρουσιάζει, παρέα με εξαίρετους μουσικούς αλλά και την απρόσμενη συνύπαρξη τριών ιδιαίτερων και χαρισματικών ερμηνευτριών, της Μαρίζας Ρίζου, της Sugahspank και της Λουκίας Παλαιολόγου, ένα μαγικό jazz παραμύθι για τα Χριστούγεννα το «Santa’s secret dance». Παραδοσιακά τραγούδια Yoruba, ευρωπαϊκά παραδοσιακά των Χριστουγέννων, πασίγνωστα jazz standards «Have yourself a merry little Christmas», «Christmas waltz» και «I “ll be home for Christmas», blues standards, όπως «Merry Christmas baby», funk κομμάτια από την εποχή των ’70s: «Backdoor Santa» & «Funky funky Christmas», αλλά και μεταγενέστερα κομμάτια των Chris Rea, «Driving home for Christmas» και John Lennon, «Happy Christmas» με βάση την τζαζ, χρωματισμένη όμως με πολλά και διαφορετικά μουσικά ιδιώματα όπως funk, salsa κ.ά., θα μας χαρίσουν μια διαφορετική από τα συνηθισμένα, υψηλού επιπέδου χριστουγεννιάτικη εμπειρία ικανή να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!

Roof Stage

Κι επειδή Χριστούγεννα χωρίς φαγητό δεν γίνονται… στρώνουμε γιορτινά τραπέζια για όλους με ένα ξεχωριστό μενού που ετοιμάστηκε με έμπνευση και αγάπη για όλους εσάς! Aμέσως μετά, σε χορευτικό mood ο Γιώργος Ζερβός – γνωστός ως ένας από τους ιδρυτές και side performer των Penny & The Swingin’ Cats – θα μας απογειώσει σε εκρηκτικούς ρυθμούς με αυθεντικό rock “n” roll, σέξυ indie ακούσματα, σκοτεινά country, folk με αισθησιασμό, indie, surf σε ένα dance πρόγραμμα που θα μας εκτινάξει χορευτικά και θα απογειώσει το κέφι της παραμονής των Χριστουγέννων. Τη σκυτάλη θα πάρουν οι DJ’s του Gazarte για ένα αξέχαστο Christmas Party μέχρι το πρωί!

Μενού Χριστουγέννων

Πρώτο πιάτο

Σούπα καλαμποκιού αρωματισμένη με εστραγκόν, συνοδευόμενη από κριτσίνια καπνιστής πάπρικας
Σαλάτα
Τρυφερά φύλλα με πάπια, ρόδι και vinaigrette εσπεριδοειδών
Κυρίως πιάτο
Χοιρινό γεμιστό με ξερά φρούτα και ξηρούς καρπούς, συνοδευόμενο από λαχανικά του χειμώνα, ντοματίνια γλασέ και σάλτσαVinsanto
Γλυκό
Κορμός κάστανο
58 ευρώ/άτομο

Τοποθεσία: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ημερομηνία: 24 & 31 Δεκεμβρίου 2015

Τιμές εισιτηρίων: 24/12: Theater Stage: A ζώνη 30€ | Β ζώνη 20€ | Όρθιοι 10€, Roof Stage: 8€
31/12: Theater Stage: A ζώνη 30€ | Β ζώνη 20€ | Όρθιοι 10€, Roof Stage: 10€

Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση: gazarte, 11876, viva, Public, Seven Spots, Ianos, Παπασωτηρίου

Πληροφορίες: τηλ. 210 3460347

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.