Πατούλης: Η δημοσιονομική πολιτική δεν ασκείται από το twitter

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης απάντησε άμεσα στην άποψη του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη που τάχθηκε υπέρ της διακοπής χρηματοδότησης των Δήμων. Ο κ. Πατούλης τονίζει μεταξύ άλλων το πόσο σοβαρή υπόθεση είναι η χρηματοδότηση αλλά και ότι τέτοια σοβαρά θέματα δεν μπορεί να εξαγγέλλονται από το twitter.

patoulis

Να λοιπόν τι αναφέρει ο πρόεδρος:

«Σε αυτή τη δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία όπου δεν έχουμε την πολυτέλεια των δημόσιων διαφωνιών και αντιπαραθέσεων, κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον κ. Βαρουφάκη ότι η συμβολή της Αυτοδιοίκησης στην επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος υπήρξε καθοριστική.

Η χρηματοδότηση των Δήμων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, γιατί επηρεάζει την καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών. Γι αυτό το λόγο η δημοσιονομική πολιτική δεν μπορεί να εξαγγέλλεται και να ασκείται μέσω twitter. Απαιτεί υπευθυνότητα και ουσιαστικό διάλογο όλων των κοινωνικών εταίρων.

Ευχόμαστε στον κ. Βαρουφάκη , για το καλό της χώρας και του ελληνικού λαού, να φέρει εις πέρας τη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας, ώστε στη συνέχεια να τον ενημερώσουμε με πραγματικά στοιχεία, για τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.