Πλήρης φόρτιση κινητού μέσα σε 15 λεπτά!

Ένα συχνό πρόβλημα των smartphones επιλύει τo Super VOOC Flash Charge που παρουσίασε η OPPO στο πλαίσιο της Mobile World Congress 2016 στη Βαρκελώνη: Ο λόγος για την ανάγκη για συχνή φόρτιση, καθώς τα «έξυπνα κινητά» καταναλώνουν πολλή ενέργεια.

Το Super VOOC Flash Charge αποτελεί βελτίωση του VOOC Flash Charge που παρουσίασε η ΟΡΡΟ το 2014 και, σύμφωνα με την εταιρεία, χρησιμοποιείται από 18 εκατ. χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Τη στιγμή που ο προκάτοχος επέτρεπε 2 ώρες ομιλίας με 5 λεπτά φόρτισης, το Super VOOC πάει στο επόμενο επίπεδο, παρέχοντας 10 ώρες με 5 λεπτά και πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας 2500 mAh μέσα σε 15 λεπτά.

Η συσκευή χρησιμοποιεί ειδικό αλγόριθμο για να διασφαλίζεται πως η θερμοκρασία θα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και ότι η ροή του ρεύματος ρυθμίζεται έτσι ώστε η φόρτιση να γίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, ο εν λόγω αλγόριθμος καθιστά τη συσκευή ιδανική για χρήση με το κινητό ενώ ο χρήστης μιλάει σε αυτό, παρακολουθεί βίντεο ή παίζει παιχνίδια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.