Πού ‘σαι Θανάση (Αδαμόπουλε)…

adamopoulos

«Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος άρχισε την καθημερινή επαφή του με τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής. Τα πολιτικά γραφεία του συνδυασμού “Συμμαχία Δημιουργίας” λειτουργούν σε Ραφήνα και Πικέρμι και ο Θανάσης Αδαμόπουλος με τους συνεργάτες του και στελέχη του συνδυασμού, είναι στη διάθεσή όλων για την καταγραφή και συζήτηση προβλημάτων, προτάσεων και ιδεών για να ξανακάνουμε ανθρώπινες τις πόλεις μας και να ξαναδώσουμε ζωή στο δήμο μας».

 Αυτά μαθαίναμε, ακούγαμε και βλέπαμε… Τότε που ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Δημιουργίας» κ. Αδαμόπουλος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας και Πικερμίου. Τότε που νοιαζόταν για τους πολίτες, τότε που εμφανιζόταν στην πόλη, στα στέκια, στα μαγαζιά, στους δρόμους, στις πλατείες. Τότε που όπου κι αν πήγαινε ήταν μπροστάρης, κιμπάρης και μερακλής.

Τότε που μας ξάφνιασε όλους, όταν ανακοινώθηκε η κοινή κάθοδος στις Δημοτικές εκλογές με τον Δαμιανό Φαφούτη. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έπεσαν απ τα σύννεφα στο άκουσμα αυτής της συνεργσίας. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πώς ήταν μέγα λάθος. Όχι του Θανάση Αδαμόπουλου αλλά του Δαμιανού. Αλλά σίγουρα αυτοί θα ήξεραν καλύτερα. Δική τους η απόφαση, δική τους όμως και η κριτική που έχουμε δικαίωμα να τους ασκούμε.

Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι κι ο κ. Αδαμόπουλος έπαψε να εμφανίζεται στην πόλη, δεν τον συναντάμε στα κοινά του τόπου, δεν μετέχει πουθενά, κι ούτε εμφανίζεται στις εκδηλώσεις που γίνονται. Ακόμα και στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο (Δευτέρα 9/2), ο αρχηγός της «Συμμαχίας Δημιουργίας», είναι απών. Αντ’ αυτού ο Δαμιανός Φαφούτης. Πως λοιπόν να μην είναι εύλογο το ερώτημα που απευθύνει ο κόσμος…

«Πού ‘σαι Θανάση, θα ‘θελα να σ’ αντάμωνα η γρουσουζιά να σπάσει…». Σαν το άσμα του Ζαμπέτα που τραγουδήθηκε με μεγάλη επιτυχία κι έγινε γκράντε σουξέ.

Εν ολίγοις Θανάση ακούμε και Θανάση δεν βλέπουμε.

Ένας απλός παρατηρητής εύκολα μπορεί να διακρίνει ότι ο ρόλος του κ. Αδαμόπουλου από επικεφαλής της παράταξης, έχει περάσει σε δεύτερη (και τρίτη) μοίρα. Σαν να μην είναι εδώ, σαν μην συμμετέχει.

Ίσως λόγω φόρτου εργασίας; Ίσως γιατί μετά την εκλογική του ήττα στην διεκδίκηση του Δήμου ένιωσε απογοήτευση; Ουδείς γνωρίζει.

Ακόμα και στα Δημοτικά Συμβούλια, αυτός που παίρνει πάντα τον λόγο είναι ο κ. Φαφούτης. Και δεν το λέμε εμείς αυτό τα πρακτικά το αναφέρουν. Δεν χωράει αμφισβήτηση.

Γιατί γίνεται αυτό; Ουδείς γνωρίζει.

«Μάλλον τα έχει παρατήσει» λένε κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Μπορεί. Εμείς απλά καταγράφουμε τα γεγονότα.

Αν κάποιος έχει δει ή έχει ακούσει κάτι άλλο ας το πεί και σε μας, να ξέρουμε.

Μέχρι τότε… υπομονή!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.