Προετοιμασία – επισκευές στα σχολεία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Εκτός από τις εργασίες στην οδό Κοντοράβδη που σας έχουμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτησή μας, έργα υλοποιούνται και στο 1ο Δημοτικό Ραφήνας, το οποίο πλέον είναι πλήρως λειτουργικό, αισθητικά αναβαθμισμένο και ασφαλές για τους μικρούς μας μαθητές.

Παράλληλα γίνεται και αλλαγή του καυστήρα, προκειμένου να μειωθούν οι υπερβολικά υψηλές καταναλώσεις που είχαν παρατηρηθεί λόγω παλαιότητας του υφιστάμενου. Έτσι, οι πόροι που θα εξοικονομηθούν για τη θέρμανση μπορούν να κατευθυνθούν σε άλλες λειτουργικές ανάγκες του σχολείου.

Στο 2ο Δημοτικό -Νηπιαγωγείο Ραφήνας στη Διασταύρωση έγινε πλήρης αναβάθμιση των εργαστηρίων πληροφορικής ενώ διασφαλίζονται πλήρως μετά την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

Οι τουαλέτες του ειδικού δημοτικού σχολείου στο χώρο του ΠΝΑ αλλάζουν εκ βάθρων μετά από χρόνια εγκατάλειψης. Πλέον ανακατασκευάζονται προκειμένου να εξυπηρετήσουν πλήρως τα παιδιά, διασφαλίζοντας αξιοπρεπείς συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Δυστυχώς, η μελέτη για τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Ρ-Π, δεν προχώρησε τον Ιούλιο λόγω των capital controls, ωστόσο σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.