Πρώτο φυσικό κατάστημα της Google

Μια καινούργια κίνηση έκανε ένας από τους μεγαλύτερους κολοσσούς του κόσμου η Google. Για πρώτη φορά στην ιστορία της λοιπόν άνοιξε το πρώτο φυσικό της κατάστημα για να μπορεί να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια στους πελάτες της αλλά και να πουλάει τα προϊόντα τις όπως υπολογιστές, κινητά κτλ.

Το κατάστημα αυτό βρίσκεται μέσα στο Currys PC World στο Λονδίνο ενώ άλλα δύο καταστήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους στο δυτικό Λονδίνο (Fulham) και στο εκπτωτικό πάρκο Thurrock του Essex.

google shop2

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Google στο Λονδίνο,James Elias δήλωσε :

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα εγκαίνια ενός τέτοιου χώρου, του πρώτου αυτού του είδους σε όλο τον κόσμο, στο Currys PC World.
Με το Google Shop δημιουργήσαμε ένα μέρος για τον κόσμο, για να παίξουν, να πειραματιστούν και να μάθουν για όλα όσα έχει να προσφέρει η Google,από εκπληκτικές συσκευές μέχρι μια απόλυτα συνδεδεμένη online ζωή.Οι επισκέπτες θα βρουν ένα μεγάλο videowall με την υπηρεσία Google Earth,έναν ψηφιακό πίνακα και κατά καιρούς θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα και εκδηλώσεις για μεγάλη γκάμα θεμάτων, από την online ασφάλεια μέχρι βασικές γνώσεις προγραμματισμού”

Στέλιος Ανδρικάκης

Πηγή : techgear.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.