Πως θα είναι ο καιρός τα Θεοφάνεια;

u039au03b1u03b9u03c1u03ccu03c2

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), οι χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν ανήμερα της γιορτής των Θεοφανείων και την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου θα είναι κατά τόπους έντονες.

Την Τρίτη των Θεοφανείων (06/01/2015) και την Τετάρτη (07/01/2015) στην ανατολική και νότια χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις, με χιονόνερο στις παραθαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις στις υπόλοιπες, συμπεριλαμβανομένων και των πεδινών. Η ΕΜΥ σημειώνει ότι τα φαινόμενα κατά τόπους αναμένονται ισχυρά, ενώ δεν αποκλείεται χιονοπτώσεις να σημειωθούν -σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα- ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, τις βραδινές ώρες της Τρίτης προς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς, ενώ πιο νότια θα φτάσει τους 8 με 9. Την κατάσταση θα κάνουν ακόμα δυσκολότεροι οι ισχυροί βοριάδες, που θα έχουν ένταση 7 με 8 μποφόρ. Το κύμα κακοκαιρίας θα διατηρηθεί μέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα, αν και ειδικά στις Κυκλάδες και την Κρήτη τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν μετά το βράδυ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.