Σάλος στο Μανχάταν με το «ροζ σκάνδαλο» με πρωταγωνιστή Έλληνα Ιερέα (φωτό)

Συγκλονίζει, την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής η υπόθεση του απαγορευμένου έρωτα που είδε τα φώτα της δημόσιότητας με πρωταγωνιστή Έλληνα παπά στο Μανχάταν των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον ελληνορθόδοξο ιερέα, πατέρα Γεώργιο Πασσιά , ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με μια Περουβιανή, μητέρα τριών παιδιών.

Ο ιερέας, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών ιερουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν και αποκαλούσε την 45χρονη ερωμένη του, Εθελ Μπουζάλα «πνευματική εγγονή» του. Την είχε μάλιστα καταστήσει και στενή συνεργάτιδά του στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακαίνιση του ναού, ενώ στη συνέχεια η Περουβιανή ερωμένη του έγινε και διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας.

Σύμφωνα δε με τα όσα έγιναν γνωστά από την εφημερίδα «New York Post» ο πατέρας Γεώργιος ήταν εκείνος που βάφτισε ορθόδοξη την 45χρονη προκειμένου να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί τον μετέπειτα Έλληνα σύζυγό της.

Σε ένα από τα video ο 67χρονος ιερέας την βάζει να «σπάσει» μια φραντζόλα ψωμί με τα οπίσθιά της ενώ σε ένα άλλο η 45χρονη τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπό του. Η Εκκλησία αν και γνώριζε τις καταγγελίες, δεν έκανε τίποτα. Μέχρι που ο σύζυγος της 45χρονης αποφάσισε να στείλει στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής τις ερωτικές ταινίες του παράνομου ζευγαριού.

papas manxatan2

Πηγή: altsantiri.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.