Σπ. Λουκάτος στο “Πάμε Μπάλα”: Τώρα φουλ για τα μπαραζ και την άνοδο στην Γ΄Εθνική

Καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Μπάλα» και του παρουσιαστή Γιάννη Μαυρόπουλου ήταν ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας Ραφήνας Σπύρος Λουκάτος, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο των Λιγνιτωρύχων στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Ο κ. Λουκάτος μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου φυσικά, για τα μπαράζ όπου θα συμμετάσχει η ομάδα του, για τον προπονητή Πέτρο Τσιγκούλη αλλά και για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες. Συγκεκριμένα ο Γενικός Αρχηγός είπε για τον τελικό ότι «αισθανόμουνα σιγουριά και δικαιώθηκα στο τέλος, παίξανε δύο από τις καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ», ενώ για τον Π. Τσιγκούλη ανέφερε πώς «πριν από το παιχνίδι μες τα αποδυτήρια, έλεγε ανέκδοτα στους παίκτες του για να τους αποφορτίσει», ενώ εξήρε το έργο του κόουτς.

Για τα μπαράζ τόνισε πώς: «οι παίκτες μας έχουν το μυαλό και την ικανότητα να ανταπεξέλθουν σ αυτά τα ματς, είναι σε καλή κατάσταση και όλοι θέλουν η ομάδα να κατακτήσει και τον τρίτο φετινό στόχο της που είναι η άνοδος στην Γ΄Εθνική» ενώ δήλωσε αισιόδοξος σημειώνοντας ότι: «ευελπιστώ να τα καταφέρουμε και στα μπαράζ».
Τέλος αναφέρθηκε και στις Ακαδημίες της Θύελλας όπου τόνισε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά. Κλείνοντας ευχαρίστησε προσωπικά τον Γιάννη Μαυρόπουλο για το «Πάμε Μπάλα», λέγοντας πως χρειαζόταν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει την δική του φωνή, που τόσο πολύ έλειπε αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Ο Σπύρος Λουκάτος με τον παρουσιαστή του «Πάμε Μπάλα» Γιάννη Μαυρόπουλο στο στούντιο του Channel 9, φωτογραφίζονται για το irafina.gr

loukatos pamempala2

Δείτε όλη την εκπομπή της Τρίτης 24 Μαρτίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.