Στα δικαστήρια η Μορφούλα και η Βαρβάρα

Το χαμόγελό της και την ψυχική της ηρεμία έχει χάσει τον τελευταίο καιρό η νικήτρια του φετινού «Dancing With The Stars» Μορφούλα Ντώνα. Η εθνική προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ολυμπιονίκης βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην αθλήτρια της Βαρβάρα Φίλιου.

Η νεαρή αθλήτρια της ρυθμικής και οι γονείς της έχουν επιδοθεί τα τελευταία χρόνια δύο χρόνια σε ένα μπαράζ καταγγελιών, εξωδίκων και μηνύσεων κατά της Μορφούλας.

dona morfoula

Μορφούλα Ντώνα

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» τον Οκτώβριο του 2013, όταν η 21χρονη Βαρβάρα Φίλιου, πρωταθλήτρια στο άθλημα του ατομικού της ρυθμικής γυμναστικής, απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς την προπονήτριά της Μορφούλα Ντώνα κατηγορώντας της για σωματικές βλάβες, απειλές ακόμα και εκβίαση. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική και οι μηνύσεις από τις δύο πλευρές πέφτουν βροχή. Επί της ουσίας η Φίλιου και οι γονείς της αποδίδουν ως κίνητρο της εχθρικής όπως χαρακτηρίζουν συμπεριφοράς της Μορφούλας τη ζήλια. Μάλιστα επιστολή με τις καταγγελίες της αθλήτριας έφτασαν μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η Φίλιου λέει μεταξύ άλλων για την πρώην προπονήτριά της ότι την υπονόμευε, την ζήλευε, ήθελε την οικονομική της εξόντωση, αδιαφορούσε για εκείνη (όταν είχε ένα τραυματισμό στο πέλμα) και ότι της προκαλούσε διαρκώς άγχος, τρόμο και ταραχή.

filiou varvara

Βαρβάρα Φίλιου

Από την πλευρά της η Μορφούλα Ντώνα κατέθεσε καταγγελία κατά της αθλήτριας στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος στις 05/05/2014 και όπως αναφέρεται στα έγγραφα πρόκειται περί «έγγραφης Καταγγελίας, της κ. Ευμορφίας Ντώνα με την οποία εκθέτει ότι: «ως Προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας, ορίσθηκε από 01/01/2013, από την Ε.Γ.Ο. να προπονεί την αθλήτρια Βαρβάρα Φίλιου, γεννηθείσα το 1994, κατόπιν πρότασης της ίδιας και των γονέων της και ότι υπό τις οδηγίες της η αθλήτρια, πέτυχε πολλές και σημαντικές διεθνείς και πανελλήνιες διακρίσεις, εξιστορώντας εν συνεχεία, με χρονολογική σειρά, τα της συνεργασίας της με την άνω αθλήτρια της, η οποία υπήρξε άριστη έως τα 2 μέσα του Ιουνίου 2013.

Επίσης η προπονήτρια αντικρούοντας τις κατηγορίες υποστήριξε ότι: «Είναι εντελώς εξωφρενικό και παράλογο για μια προπονήτρια (καταξιωμένη αθλήτρια και ολυμπιονίκη) ότι δήθεν δεν ήθελα η αθλήτρια που προπονούσα να έχει τις καλύτερες επιδόσεις, διότι δεν ήθελα να σβήσουν τα ρεκόρ και να χάσω τη φήμη μου… Στο συγκεκριμένο άθλημα δεν υπάρχουν ρεκόρ… Επίσης είναι αυτονόητο ότι ο προπονητής καταξιώνεται και αποκτά κύρος από τις επιτυχίες των αθλητών του».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.