Στα μαχαίρια Χατζηνικολάου-Τατσόπουλος! «Την είδες την εκπομπή Πέτρο ή σε πήρε ο ύπνος;»

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή “Στον Ενικό”.

Αρχικά, ο Π. Τατσόπουλος σχολίασε επικριτικά τον Ν. Χατζηνικολάου για τη χθεσινή συνέντευξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας πως δεν τον έφερε σε δύσκολη θέση τον Τσίπρα, σχολιάζοντας σχετικά: «Θέτεις τα ερωτήματα πέντε-πέντε μαζί. Έτσι δίνεις την ευκαιρία και στον πρωθυπουργό της χώρας να προσπεράσει όσα τον ενοχλούν δίχως να αντιληφθεί καν ο τηλεθεατής ότι τα προσπέρασε»

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Είσαι δημοσιογράφος. Παίρνεις συνέντευξη από τον πρωθυπουργό της χώρας. Θέτεις τα ερωτήματα πέντε-πέντε μαζί. Έτσι δίνεις την ευκαιρία και στον πρωθυπουργό της χώρας να προσπεράσει όσα τον ενοχλούν δίχως να αντιληφθεί καν ο τηλεθεατής ότι τα προσπέρασε.

Όπως εκείνο για την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τη «σχιζοφρενική» στάση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αποτυπώνεται στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας. Δεν είναι άσχημη τακτική. Έτσι, Νίκο μου; Λέμε τώρα, εμείς οι αδαείς. Την καλημέρα μου…».

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον ίδιο τον Ν. Χατζηνικολάου, μέσα από την εκπομπή του: «Μου λένε ότι ο μόνιμος θαμώνας του ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM έκανε στο facebook ένα πικρόχολο σχόλιο για εμένα», ξεκίνησε να σχολιάζει ο Χατζηνικολάου και, αφού διάβασε το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου, στη συνέχεια είπε: «Απάντησε ο πρωθυπουργός για την παρουσία του ΝΑΤΟ. Απάντησε, τον ρώτησε και δεύτερη φορά». Μάλιστα, απευθυνόμενος στον Π. Τατσόπουλο, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν «τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ», αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: «Σε πήρε ο ύπνος στον καναπέ, Πέτρο μου; Είσαι σίγουρος ότι την είδες την εκπομπή; Εσύ το έγραψες το σχόλιο ή σ’ το έδωσαν έτοιμο;».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.