Στα σκαριά το πρώτο ξενοδοχείο ανταλλαγής συντρόφων στη ΝΑ Αττική!

Τα όσα ακούστηκαν τελευταία για την ενοικίαση ενός ολόκληρου ξενοδοχείου στην Κρήτη στο οποίο κατέλυσαν ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου να επιδοθούν σε ερωτικές ανταλλαγές, το γνωστό και ως swinging, εντυπωσίασε πραγματικά και αποτέλεσε είδηση για την οποία πολλοί και πολλές ενδιαφέρθηκαν έστω σε… ενημερωτικό επίπεδο.

Φαίνεται όμως πως υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι να επενδύσουν στον συγκεκριμένο… εναλλακτικό τουρισμό και μάλιστα πολύ κοντά στην Αθήνα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr δύο Ευρωπαίοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο «διασκέδασης» ενηλίκων, αναζητούν εγκαταλειμμένα ξενοδοχεία στην περιοχή, κυρίως, της νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να δημιουργήσουν μια τέτοια επιχείρηση.

Ο Ελβετός, γερμανόφωνος, έχει ήδη ένα ανάλογο «κέντρο» λίγο έξω από τη Ζυρίχη καθώς και δύο παρόμοια clubs σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ο Βρετανός, ουαλικής καταγωγής, έχει στην κυριότητά του ένα από τα μεγαλύτερα swing clubs σε περιοχή πολύ κοντά στο Κάρντιφ.

Χωρίς να γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη και τις προθέσεις του άλλου οι δύο επιχειρηματίες είχαν επαφή με κτηματομεσιτικά γραφεία της Αθήνας προκειμένου να βρεθεί ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν λειτουργεί, όχι υποχρεωτικά δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να το αγοράσουν και να το διαμορφώσουν όπως αυτοί γνωρίζουν, για τις ανάγκες των πελατών τους.

Μιλώντας με εκπροσώπους κτηματομεσιτικών γραφείων το notioanatolika.gr έμαθε ότι οι δύο επιχειρηματίες επιθυμούν να υλοποιήσουν τις ανάλογες ιδέες που τους έδωσαν πελάτες τους στις επιχειρήσεις τους στις χώρες τους.

Θεωρούν ότι η συγκεκριμένη περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής είναι η πλέον ιδανική και για τέτοιες τουριστικές δραστηριότητες αφού βρίσκεται πολύ κοντά αφενός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αφετέρου σε όλα τα τουριστικά αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

«Το ιδανικό θα ήταν η εξεύρεση ενός ξενοδοχείου με πρόσβαση και στη θάλασσα – κάτι όμως ιδιαίτερα δύσκολο – για την περιφρούρηση – του χώρου. Δεν αρνούνται όμως ακόμη και ένα συγκρότημα σε απόσταση από αυτήν αφού έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα να το κάνουν φρούριο απόρθητο για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για όσους υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας για μια τέτοια… επένδυση» πρόσθεσαν στο notioanatolika.gr οι ίδιες κτηματομεσιτικές πηγές.

Οι δύο επιχειρηματίες πηγαινοέρχονται συχνά – οι ίδιοι ή στενοί συνεργάτες τους στην περιοχή – και ψάχνουν και οι ίδιοι για τον κατάλληλο χώρο ενώ στόχος τους είναι εφόσον ευοδωθούν οι προσπάθειές τους να έχουν επαφές και με τους τοπικούς δημάρχους ώστε να ελαχιστοποιήσουν ενδεχόμενες αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.

«Στόχος τους είναι να θέσουν σε λειτουργία μια τέτοια επιχείρηση το αργότερο μέχρι την Άνοιξη του 2017» καταλήγουν οι ίδιες πηγές και κάνουν σαφές ότι θα πρόκειται για μια τουριστική μονάδα εφάμιλλη των ανάλογων της Καραϊβικής η οποία θεωρείται η… μητρόπολη των swingers ανά την υφήλιο!

Πηγή: notioanatolika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.