Στην ΕΡΤ ο Λυριτζής, στο MEGA ο Οικονόμου…

Έντονο ειναι το παρασκήνιο για το μέλλον του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου στο Φάληρο από την επόμενη σεζόν. Όπως ήδη έχει δημοσιοποιηθεί, οι δυο δημοσιογράφοι ακούγεται ότι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να «χωρίσουν» και να μετακινηθούν…

Ο πρώτος με κατεύθυνση την ΕΡΤ και ο δεύτερος με κατεύθυνση το MEGA.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο Βασίλης Λυριτζής βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει από τη νέα σεζόν – ενδεχομένως μαζί με τη Μαριλένα Κατσίμη- την πρωινή καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου φέρεται να συζητά το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο δυναμικό του μεγάλου καναλιού, αναλαμβάνοντας σε πρώτη φάση την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο των δημοσιογράφων με τον ΣΚΑΙ, για την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, είναι δυο συν ένα χρόνια… που σημαίνει πρακτικά ότι φέτος ολοκληρώνεται και υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης, με νέους όμως οικονομικούς όρους… Στους οποίους – πιθανότατα, θα προβλέπεται μείωση των μηνιαίων αποδοχών τους, κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι αποδέχονται οι δημοσιογράφοι.

Βέβαια την ίδια ώρα είναι γνωστό ότι τα συμβόλαια της ΕΡΤ – για τις συγκεκριμένες θέσεις παρουσίασης, δεν ξεπερνούν τις 2.500 με 3.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ του μεγάλου καναλιού κυμαίνονται ελαφρώς πιο πάνω. Άρα η απόφαση των δυο να αποχωρήσουν από τον ΣΚΑΙ, παρά την κινητικότητα που καταγράφεται, δεν μπορει να θεωρείται – ακόμη τουλάχιστον, δεδομένη!

Πηγή: enimerosi24.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.