Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ (φωτό & βίντεο)

H ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-2016 με μότο «Ζήσε την επιστροφή» διατηρώντας τις ίδιες τιμές σε σχέση με πέρυσι ενώ κυριάρχησαν τα οικογενειακά πακέτα προς τον κόσμο της.

Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στα μεγάλα σαλόνια και στέλνουν το μήνυμα στον κόσμο τους, ότι όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να έχουν κοινό στόχο την κορυφή.

Οι άνθρωποι της Ένωσης θα δώσουν φέτος μεγάλη βάση στην οικογενειακή Θύρα. Οι οικογένειες θα φιλοξενούνται στη Θύρα 21 . Η τιμή για τον μπαμπά είναι 250 ευρώ, για τη μαμά 200 και για το παιδί 100.

Διατηρούνται ασφαλώς τα ειδικά εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ, κάθε παιδί έως και 10 ετών θα προσέρχεται στο γήπεδο δωρεάν, ενώ υπάρχει το Παιδικό – Εφηβικό διαρκείας, από παιδιά που είναι γεννημένα μετά την 1η Ιανουαρίου του 1998.

Σε σχέση με την περυσινή σεζόν, διατηρούνται ίδιες τιμές (150 ευρώ) στις Θύρες 1,35, 15, στη Θύρα 3 (250), όπως και στις 5,7,11,13 (300 ευρώ). Επίσης στα 500 ευρώ, όπως και πέρυσι είναι η τιμή του διαρκείας στη Θύρα 9, ενώ υπάρχει μια μικρή αύξηση στην 29, στα VIP και στα Members.

Από την Τετάρτη 24 Ιουνίου και μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, προτεραιότητα για να «πιάσουν» θέση, έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της προηγούμενης σεζόν, όπου είτε θα μπορούν να ανανεώσουν τις περσινές θέσεις τους, είτε θα μπορούν να επιλέξουν μία νέα. Εν συνεχεία και από τις 10 Ιουλίου έως και τις 21 Αυγούστου, όλες οι θέσεις θα ελευθερωθούν και ο οποιοσδήποτε θα μπορέσει να αποκτήσει την κάρτα διαρκείας του, σε οποιοδήποτε σημείο της εξέδρας.

Την παράσταση κατά την παρουσίαση έκλεψε το βίντεο, το οποίο είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Ενωσης. «Ηρθατε στην ΑΕΚ στην πιο μαύρη στιγμή της ιστορίας της» ξεκινάει το μήνυμα που διακόπτει την προπόνηση των παικτών στο ΟΑΚΑ και κάνοντας τον απολογισμό της διετίας καταλήγει: «Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Θα απαιτηθεί πολύ πιο σκληρή προσπάθεια. Αγώνας, πάθος, αγάπη για αυτή τη φανέλα. Και να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα σας»…

diarkeias1

diarkeias2

diarkeias3

diarkeias4

diarkeias5

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.