Στο Κορωπί ο τελικός Κυπέλλου υπό το φως των προβολέων (στις 18.00 η σέντρα)

Είναι οριστικό. Την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 18.00 το απόγευμα υπό το φως των προβολέων στο γήπεδο Κορωπίου ”Αντώνης Πρίφτης” θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στην Θύελλα Ραφήνας και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Όλα τα παραπάνω οριστικοποιήθηκαν στην σημερινή συνάντηση που είχε η επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

Την Θύελλα Ραφήνας, η οποία θα είναι τυπικά γηπεδούχος (μετά από κλήρωση που έγινε), εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Μυτιληναίος , ενώ τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο πρόεδρος του σωματείου κ. Λεπατατζής.

Οι Λιγνιτωρύχοι ως “γηπεδούχοι” θα έχουν την κεντρική κερκίδα (από την μεριά των επισήμων), ενώ οι ερυθρόλευκοι την απέναντι κερκίδα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και σκοπός της ΕΠΣΑΝΑ είναι ο τελικός να αποκτήσει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Η Ένωση στο μεταξύ έχει προγραμματίσει για την Δευτέρα (16/3) δύο μέρες πριν τον τελικό, συνεστίαση σε μέρος όπου θα ανακοινωθεί, και θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Είναι κάτι που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ήδη στο στρατόπεδο της Θύελλας έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την όσο το δυνατόν πληρέστερη παρουσία της ομάδας στον τελικό. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν τον αγώνα γιορτή. Άλλωστε είναι η παρθενική τους εμφάνιση σε τελικό και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το ευχαριστηθούν όλοι: διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι.

Για τις λεπτομέρειες θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

kipello1

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.