Στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου ο Κώστας Κατσίκης! Τι δήλωσε για την επίσκεψή του (φωτό)

Στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου βρέθηκαν σήμερα για να συνομιλήσουν με την Επιστημονική Υπεύθυνη κα Δημητρίου ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κος Κατσίκης Κώστας κι ο Ραφηνιώτης Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καραγεωργίου.

Σκοπός της επίσκεψης να ενημερωθούν-καταγράψουν όλα τα φλέγοντα ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του.


Η ανταπόκριση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο δημόσιο διάλογο για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, που εγκαινιάστηκε με την πρωτοβουλία της διημερίδας που διοργανώθηκε στο ΚΥ Ραφήνας-Πικερμίου το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν άμεση και μακάρι να βρει συνεχιστές.

Ο κος Κατσίκης επισκέφθηκε το ΚΥ για να έχει ενδελεχή ενημέρωση και να πάρει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που καθιστούν την 24ωρη λειτουργία του κάτι παραπάνω από επιτακτική, δεσμεύτηκε δε να στηρίξει με μεγάλη θέρμη το αίτημα αυτό γιατί όπως μας δήλωσε “το Δημόσιο Συμφέρον επιτάσσει έτσι”. Πρόσθεσε δε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στήριξαν αυτό το εγχείρημα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ως βραχυπρόθεσμος στόχος της Υγειονομικής Περιφέρειας για τη δομή αυτή και για τούτο εξακολουθούν να μάχονται ενδοκυβερνητικά. 


Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην περιοχή Ξουρίκης Γιάννης.

Ο κος Καραγεωργίου συμπλήρωσε πως “είναι αδιανόητο και κουτό μια δομή με τέτοιες δυνατότητες να μην αξιοποιείται στο έπακρο και μάλιστα με τρόπο που να συμβάλλει στο νοικοκύρεμα του “χάρτη της Υγείας” σε όλη την Υγειονομική Περιφέρεια, μια ανάγκη επιτακτική για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του συστήματος Υγείας συνολικά”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.