Στο νοσοκομείο νεαρός Ελληνας τραγουδιστής -Με ξαφνική κώφωση

Ενα μεγάλο πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο ταλαντούχος ηθοποιός Αρης Πλασκασοβίτης που γνωρίσαμε όλοι από τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar.

Σύμφωνα με το People, ο νεαρός τραγουδιστής άρχισε να υποφέρει από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου από κεφαλαλγία και ίλιγγο, ενώ αργότερα του έπεσε η πίεση, γεγονός που συνοδεύτηκε από αστάθεια στο περπάτημά του.Λίγο αργότερα άρχισε να ακούει ένα περίεργο ήχο που τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διέγνωσαν αιφνίδια βαρηκοΐα, ολική κώφωση, στο δεξί αυτί. Ο τραγουδιστής εισήχθη κανονικά και παραμένει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το People. Στενός του φίλος είπε στο περιοδικό: «Το πρώτο σοκ στο άκουσμα της αρρώστιας ήταν μεγάλο, γιατί για τον Άρη η ακοή είναι το βασικό εργαλείο της δουλειάς του. Η αιτία της πάθησης είναι άγνωστη. Σύμφωνα με όσα μας είπαν οι γιατροί, το πιο πιθανό είναι όλο αυτό να προκλήθηκε από έντονο στρες. Αν και δεν συμβαίνει συχνά, αποτελεί πιθανή αντίδραση του οργανισμού -αντίδραση σε κάτι που δεν θέλεις να ακούσεις και ξεσπάς με αυτό τον τρόπο, χωρίς φυσικά να το καταλαβαίνεις».

Το ευχάριστο είναι πως καθημερινά υπάρχει βελτίωση στο ποσοστό της κώφωσης του δεξιού αυτιού, έτσι οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Το αν θα αποκατασταθεί εντελώς η βλάβη θα μπορεί να απαντηθεί μετά από έξι μήνες και σίγουρα μετά από πολλές εξετάσεις και διαρκή θεραπεία.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.