Συγκλονίζει το προσωπικό δράμα του Κιάνου Ριβς

Ένα ποστάρισμα σε λογαριασμό με το όνομα του διάσημου ηθοποιού έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Το περιεχόμενο άκρως συγκινητικό γεμίζει με δάκρυα τα μάτια.

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το ποστάρισμα που έγινε στον λογαριασμό Keanu Reeves Online και αφορά σε «εξομολόγηση» του διάσημου ηθοποιού σχετικά με το προσωπικό του δράμα.

Ο λογαριασμός αυτός δεν είναι ο επίσημος του Κιάνου Ριβς, ο οποίος δεν φαίνεται να θέλει να έχει σχέση με τα social media, όμως οι πληροφορίες που δίνει αναφέρονται σε γνωστά, αληθινά γεγονότα της ζωής του.

Ιδού το εν λόγω «χτύπημα» που διαβάζεται στα πέρατα του κόσμου:

«Οι περισσότεροι άνθρωποι με γνωρίζουν, αλλά δεν ξέρουν την ιστορία μου. Όταν ήμουν 3, είδα τον πατέρα μου να φεύγει. Έχω πάει σε τέσσερα διαφορετικά γυμνάσια και έχω παλέψει με τη δυσλεξία, η οποία έκανε την εκπαίδευσή μου πιο δύσκολη απ” ό, τι για τους περισσότερους. Τελικά άφησα το γυμνάσιο, χωρίς να πάρω απολυτήριο. Όταν ήμουν 23, ο καλύτερός μου φίλος, Ρίβερ Φίνιξ, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το 1998 γνώρισα την Τζένιφερ Σάιμ. Ερωτευτήκαμε κατευθείαν και το 1999 έμεινε έγκυος στην κόρη μας. Δυστυχώς μετά από 8 μήνες το μωρό μας γεννήθηκε νεκρό. Ήμασταν συντετριμμένοι από το θάνατο της κόρης μας και η σχέση μας σταμάτησε. 18 μήνες αργότερα η Τζένιφερ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Από τότε αποφεύγω τις σοβαρές σχέσεις και το να αποκτήσω παιδί. Η μικρότερη αδερφή μου είχε λευχαιμία. Σήμερα, έχει θεραπευτεί και έχω δωρίσει το 70% των κερδών μου από το “Μatrix” σε νοσοκομεία που θεραπεύουν τη λευχαιμία.

Είμαι ένας από τους λίγους αστέρες του Χόλιγουντ που δεν μένουν σε έπαυλη. Δεν έχω σωματοφύλακες και δεν φοράω φανταχτερά ρούχα. Και παρόλο που “αξίζω” 100 εκατ. δολάρια, εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το μετρό και το λατρεύω! Έτσι, στο τέλος πιστεύω πως μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ακόμα και μέσα στην τραγωδία, ένας λαμπρός άνθρωπος μπορεί να αναπτυχθεί.

Ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή σας, μπορείτε να το ξεπεράσετε! Αξίζει να ζείτε τη ζωή».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.