Σχεδόν βέβαιο ότι το κομμάτι που βρέθηκε ανήκει στο μοιραίο Boeing

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας δήλωσε σήμερα ότι είναι “σχεδόν βέβαιο” πως τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο νησί Ρεϊνιόν, στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, κοντά στο νησί της Μαδαγασκάρης, ανήκουν στο Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines.

“Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το κομμάτι του πτερυγίου προέρχεται από αεροπλάνο Μπόινγκ 777. Ο επικεφαλής των ερευνών μας μού το είπε”, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Αμπντούλ Αζίζ Καπράουι.

Την ίδια στιγμή η υπηρεσία διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων της Γαλλίας (ΒΕΑ) εξετάζει το τμήμα του αεροπλάνου που βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν, αλλά όπως υποστηρίζει είναι πολύ νωρίς να διαπιστωθεί αν προέρχεται από την πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Άλλη πηγή, γνώστης του θέματος, είπε ότι το κομμάτι που ξεβράστηκε στην ακτή είναι από αεροπλάνο τύπου Μπόινγκ 777, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα αν είναι από το MH370.

Μέχρι στιγμής κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί από την πτήση MH370 που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου του 2014, με 239 επιβάτες και πλήρωμα, μια ώρα μετά την απογείωσή του από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.