Σωρηδόν οι καταδίκες για τον Πέτρο Κυριακίδη

kyriakideiko

Η μία μετά την άλλη εκδίδονται από τα ελληνικά δικαστήρια οι καταδικαστικές αποφάσεις για τον φυγόδικο καταζητούμενο, από την Ελληνική Αστυνομία και την Ιντερπόλ, πρώην επιχειρηματία Πέτρο Κυριακίδη.

Οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96 οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο του 2012 (!) έχουν προσφύγει με αγωγές στη δικαιοσύνη.

Ήδη για τη συντριπτική πλειονότητα των 22 δημοσιογράφων πουν έμειναν έως το τέλος στην Flash A.E. έχουν εκδοθεί δύο αποφάσεις – “καταπέλτης” κατά του Πέτρου Κυριακίδη από το τμήμα εργατικών διαφορών του Πρωτοδικείου Αθηνών. Η υπ αριθμόν 898/2014 και η υπ αριθμόν 3935/2014 που αφορά στα δεδουλευμένα του δεύτερου εξαμήνου του 2012 και σε τμήμα των δεδουλευμένων του 2013, ενώ εκκρεμεί η δίκη στα τέλη του χρόνου για τα δεδουλευμένα του 2014.

Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους του Flash 96, Τεχνικούς και Διοικητικούς, που με την σειρά τους έχουν προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια (Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου και Πρωτοδικείο Αθηνών).

Σήμερα το πρωί 5 Μαρτίου στο δικαστήριο συζητήθηκε η αγωγή για το υπόλοιπο ποσό των δεδουλευμένων οφειλών του έτους 2013.

Όπως πάντα ο κατηγορούμενος δεν παρέστη διά συνηγόρου, οπότε και αυτή η απόφαση αναμένεται να είναι καταδικαστική. Τους εργαζομένους δημοσιογράφους του Flash 96 εκπροσωπεί δωρεάν η δικηγόρος της Ενώσεως Συντακτών Χρύσα Σαλαβράκου μετά από απόφαση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης είναι ο δημοσιογράφος επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ Χρήστος Κυρίτσης.

Ο φυγόδικος Πέτρος Κυριακίδης πέραν των γιγαντιαίων οφειλών που έχει στα ασφαλιστικά Ταμεία ΕΤΑΠ ΜΜΕ και ΙΚΑ, τους απλήρωτους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ, τα ενοίκια και κοινόχρηστα, χρωστάει συνολικά με βάση τις έως τώρα αποφάσεις στους εργαζομένους, τα Ταμεία και τις ΔΕΚΟ σχεδόν 4.000.000 ευρώ!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.