Σύζυγος διάσημου ηθοποιού εξομολογείται: Υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή

Την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της εξομολογήθηκε δημόσια η Ρίτα Γουίλσον γιατί- όπως είπε- ελπίζει από τη δική της εμπειρία να μάθουν κάτι σημαντικό οι άλλες γυναίκες.

Η 58χρονη σύζυγος του Τομ Χανκς, διάσημη ηθοποιός και η ίδια με ελληνικές ρίζες, υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, όπως αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό People. Στη δήλωσή της έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε σε δεύτερη διάγνωση.

«Την προηγούμενη εβδομάδα, με το σύζυγό μου δίπλα μου και την αγάπη και την υποστήριξη φίλων και συγγενών, υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή μετά από διάγνωση επιθετικού καρκινώματος. Αναμένεται να το ξεπεράσω πλήρως. Γιατί; Επειδή το πρόλαβα νωρίς, έχω εξαιρετικούς γιατρούς και πήρα μία δεύτερη γνώμη», έγραψε η Ρίτα Γουίλσον, εξηγώντας ότι αποφάσισε να πάει σε δεύτερο γιατρό, παρότι η αρχική παθολογική εκτίμηση δεν έδειχνε καρκίνο.

«Το μοιράζομαι αυτό για να μάθουν οι άλλοι ότι η δεύτερη άποψη είναι σημαντική για την υγεία σας. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν και οι δύο απόψεις συμφωνούν σε κάτι καλό, και έχετε να κερδίσετε τα πάντα, αν εντοπιστεί κάτι που είχε διαφύγει, κάτι που συμβαίνει. Η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι κάθε ημέρα νιώθει καλύτερα και κατέληξε ότι ελπίζει η δική της εμπειρία να ενθαρρύνει τους άλλους «να πάρουν μία δεύτερη γνώμη και να εμπιστευτούν το ένστικτό τους αν αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά».

wilson5

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.