Σύλληψη για ναρκωτικά στο λιμάνι της Ραφήνας

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 26χρονος, το απόγευμα της Πέμπτης (16/04/2015), εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ραφήνας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του ανωτέρω βρέθηκε ένα πορτοφόλι εντός του οποίου υπήρχαν: ένα (01) κομμένο καλαμάκι με υπολείμματα ηρωίνης, δύο (02) χαπάκια STEDON των 10 mg και δύο (02) χαπάκια SEROXAT των 20mg. Επίσης σε σωματική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένο εντός του δεξιού του υποδήματος, ένα (01) φιξάκι που περιείχε ποσότητα πιθανόν ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους ενός δεκάτου του γραμμαρίου (0,1).

Τέλος, κατά τη διάρκεια νομότυπης κατ΄ οίκον έρευνας που διενεργήθηκε στη οικία του ανωτέρω, βρέθηκαν: οχτώ (08) χαπάκια STEDON των 10mg, τριάντα (30) χαπάκια NOTORIUM των 06mg και ένα (01) γυάλινο μπουκάλι DEPON εντός του οποίου βρίσκεται υγρό άγνωστης προέλευσης και βελόνα σύριγγας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, τα ανωτέρω δισκία καθώς και το χρηματικό ποσό των χιλίων επτακοσίων ευρώ (1.7000,00€) που βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.