Σύσκεψη με πολιτευτές στο δημαρχείο για τις κατεδαφίσεις. Τι μέτρα θα πάρουν

mpolntoza

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015, στο Δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου με αντικείμενο τις εντολές κατεδάφισης που έχουν εκδοθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Η συζήτηση υπήρξε εποικοδομητική και συμφωνήθηκαν οι τρόποι χειρισμού του θέματος, ώστε να ξεπεραστεί η απειλή των κατεδαφίσεων.

Στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Β. Πιστικίδη συμμετείχαν οι βουλευτές της περιφέρειας Αττικής Γ. Πάντζας, Π. Σκουρολιάκος, Γ. Μαρτίνου, Γ. Βλάχος, Α. Μπούρας, Κ. Κατσίκης, ο νομικός εκπρόσωπος της Ε. Χριστοφιλοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Μαραθώνος Σ. Λιβαθηνός, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνος Α. Ρεΐσογλου, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς, ιδιοκτήτες των υπό κατεδάφιση ακινήτων και εκπρόσωποι συλλόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πήραν απόφαση να ενεργοποιήσουν την τροπολογία που δεν πέρασε τον Γενάρη, με την οποία αναστέλλονται τα πρόστιμα και οι κατεδαφίσεις στα αυθαίρετα κτίσματα, έως ότου κυρωθούν οι δασικοί χάρτες. Ποια κτίσματα είναι σε οικισμούς και ποια σε δάσος.

Την απόφαση αυτή θα στηρίξουν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων που πήραν μέρος στη σύσκεψη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.