Τέλος από το STAR η Τατιάνα Στεφανίδου

stefanidou

Αυλαία έριξε χθες το απόγευμα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή,που έκανε αίσθηση με τις μεταμφιέσεις του και τα νούμερα του.

Οι μπηχτές ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές δεν ήταν και λίγες,σε σημείο τέτοιο που η Τατιάνα τον αποκάλεσε παρουσιαστή της πρωινής ζώνης, με τον ίδιο να της απαντά αινιγματικά:” Κανείς δεν ξέρει ούτε που θα είστε εσείς ,ούτε που θα είμαι εγώ.”

Παρόλο που ο Μάρκος Σεφερλής της έδινε καλή πάσα για να απαντήσει η ίδια αρκέστηκε μόνο στο να πει γελώντας “Πείτε τα κ.Μάρκο”.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Τατιάνα δεν έπραξε αυτό που έκανε τις προηγούμενες χρονιές,να κλείνει ραντεβού δηλαδή για τον Σεπτέμβρη στο κλείσιμο της εκπομπής ,κάτι που είχε γίνει και πριν από χρόνια με το τέλος της συνεργασίας της στον ΑΝΤ1 ,με το Αξίζει να το δεις.

Το τι θα κάνει η Τατιάνα και σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό, φουντώνει με το παρασκήνιο του και όσοι ξέρουν καλά την παρουσιάστρια ,κάνουν λόγο ότι η Τάτυ θα καλησπερίζει το κοινό της από άλλη συχνότητα.

Τις προηγούμενες μέρες η Στεφανίδου έκανε ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού της Κηφισιάς και της πρότειναν το ίδιο τηλεοπτικό project,την ίδια ώρα,αλλά με την εκπομπή ενισχυμένη με κοινωνικά θέματα.

Αν και αρνήθηκε αρχικά την πρόταση διατηρεί άψογες σχέσεις με την διοίκηση του σταθμού,’ετσι παραμένει ανοιχτό το θέμα για την νέας σεζόν με το ένα πόδι της Τάτυ στην έξοδο.

Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν η Τατιάνα είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το κανάλι που την στήριξε στις δύσκολες τηλεοπτικές της στιγμές και είναι γνωστό ότι η Τάτυ δεν προδίδει.

Η παρουσιάστρια όπως όλα δείχνουν με την έξοδο της, θα πάρει μαζί της και κάποια μέλη από την ομάδα της.ίσως παραπάνω από 3, με επόμενο σταθμό της να αποτελεί είτε το MEGA ,που οι φήμες ενισχύθηκαν μετά την παρουσία του Μάρκου στην εκπομπή της, είτε στο Έψιλον που εκεί βρίσκονται και οι δύο πρώην αρχισυντάκτριες της.

Πηγή: raniasstories.blogspot.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.